• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Beleggen in een garagebox van XLBox Nederland

Wist je dat een garagebox naast dat het de ideale plek is om je spulletjes op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen of als extra berging te gebruiken zich ook uitstekend laat lenen als beleggingsobject?

Waarom zou je beleggen in garageboxen van XLBox Nederland

Laten we gewoon eerlijk zijn. Het levert je simpelweg gewoon 9% rendement op per jaar. Het exacte rendement kan zelfs hoger uitvallen door een garagebox in het vervolg te laten verhuren. Naast dit voordeel heb je als eigenaar van een garagebox ook het mooie vooruitzicht dat een garagebox in waarde zal toenemen door inflatie.

De vraag naar kleinschalige opslagruimtes en bedrijfsruimte is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit betekent dat je als belegger van een garagebox profiteert van de vraag naar verhuur van garageboxen. Nu denk je misschien hoe ga ik dat allemaal regelen en structureren? Daar hebben we over nagedacht. Wij regelen eventueel alles rondom de verhuur van jouw beleggingsobject. 

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Een rendement van 9%

Als we spreken van een rendement van 9% dan bedoelen we de aanvangshuur als percentage van de initiele invstering. Omgerekend komt de belegging van een garagebox dan op ongeveer 11 x de huur. De kosten van exploitatie en onderhoud van de onderhoudsarme garageboxen zijn relatief laag. 

De aanschaf van een garagebox voor de verhuur is een uitstekende investering met bijna 9% bruto rendement. XLBox kan het hele traject van verhuur van A tot Z voor je regelen. Jij het rendement, wij regelen de verhuur!

Klaar om een garagebox te kopen om deze vervolgens weer te verhuren? Pak die 9% rendement en beleg in een garagebox.