Het XLBlog

Bijna klaar om te heien

Gemeente Zoetermeer heeft 8 januari jl. de omgevingsvergunning afgegeven.
Dit heeft helaas bijna een maand langer geduurd dan wij aanvankelijk hadden gehoopt.

De PFAS problematiek zorgt ervoor dat ook in de gemeente Zoetermeer extra zorgvuldig wordt omgesprongen met de afgifte van bouwvergunningen.
Daarnaast bleek op het laatste moment dat er nog een klein strookje grond moest worden gesaneerd door de gemeente.
Zij dienden immers als verkoper van de grond en het voorgelegen kantoorpand 100% schone grond aan ons te leveren.
Inmiddels is deze sanering succesvol uitgevoerd en is alles gereed voor het vervolg.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...