Het XLBlog

Op zoek naar dé bedrijfsunit voor jouw bedrijf? XLBox Nederland heeft ‘m voor je.

Wanneer je denkt aan XLBox Nederland, denk je waarschijnlijk direct aan garageboxen. Maar wist je wij ook zelfstandige bedrijfsunits aanbieden? Zowel in Arnhem als Nijmegen is XLBox Nederland momenteel bezig met de bouw van nieuwe garagebox complexen, inclusief een aantal unieke bedrijfsunits. Daar vertellen wij je natuurlijk graag meer over!

Bedrijfsunits in Nijmegen

In Nijmegen worden er momenteel maar liefs negen zelfstandige bedrijfsunits gebouwd, verdeeld over twee bouwlagen. Alle bedrijfsunits bevinden zich op de begaande grond. En parkeren? Daar hoef je niet over in te zitten. Alle bedrijfsunits zijn namelijk inclusief eigen parkeergelegenheid.

De start bouw is gepland eind 1e kwartaal 2022. Wij verwachten de bedrijfsunits op te leveren eind 2022. Dat schiet dus al op!

Handig om te weten over de XLBox Nederland bedrijfsunits in Nijmegen

Onze bedrijfsunits in Nijmegen worden casco opgeleverd, echter voorzien van:

 • Vrije hoogte: b.g. 350 cm, 1e etage 275 cm
 • Doorrijhoogte elektrisch bedienbare Hörmann overheaddeur 325 cm
 • Vloerbelasting betonnen begane grond vloer max. 1000 kg/m2
 • Vloerbelasting betonnen verdiepingsvloer max. 500 kg/m2
 • Toilet met fontein
 • Meterkast met afgedopte leidingen water en elektra 3x25A
 • Kozijnen 1e etage met dubbel glas
 • Vloer en gevel geïsoleerd
 • Aansluitpunten voor keuken
 • Gevlinderde betonvloer b.g. en 1e etage
XLBox Nijmegen garageboxen

XLBox Nederland bedrijfsunits in Arnhem

En we blijven uitbreiden! Want naast Nijmegen zijn we ook bezig de bouw van een nieuw garagebox complex in Arnhem, inclusief negen bedrijfsunits. Ook deze bedrijfsunits worden verdeeld over twee bouwlagen en hebben allen een eigen parkeergelegenheid.

De bouw zal naar verwachting starten in kwartaal 1 van 2022 en de oplevering verwachten we in kwartaal 4 van 2022.

Handig om te weten over de XLBox Nederland bedrijfsunits in Arnhem

De bedrijfsunits worden casco opgeleverd, echter voorzien van:

 • Vrije hoogte: 375 cm b.g., 300 cm 1e etage
 • Doorrijhoogte elektrisch bedienbare Hormann overheaddeur 3,50 meter
 • Vloerbelasting betonnen begane grond vloer max. 1000 kg/m2
 • Vloerbelasting betonnen verdiepingsvloer max. 500 kg/m2
 • Toilet met fontein
 • Meterkast met afgedopte leidingen water en elektra 3x25A
 • Kozijnen 1e etage met dubbel glas
 • Goede vloer- en gevelisolatie
 • Aansluitpunten voor keuken
 • Gevlinderde betonvloer b.g. en 1e etage
Businessunit XLBox Nederland

Appartementsrechten en VVE

Voor beide locaties (dus zowel Arnhem als Nijmegen) geldt dat de grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht welke het recht geeft op het uitsluitend gebruik daarvan. En wist je dat elke bedrijfsunit separaat met een hypotheek te belasten is en/of vrij om te verkopen of te verhuren?

Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijk buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (VVE) opgericht, waarvoor door XLBox Nederland een externe VVE beheerder wordt voorgesteld. Handig, zo weet je zeker dat de bedrijfsunits goed onderhouden worden.

Meer weten over de XLBox Nederland bedrijfsunits?

Wij kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent en meer informatie wilt over de XLBox Nederland bedrijfsunits in Nijmegen en Arnhem. Uiteraard zijn er (digitale) brochures beschikbaar die u direct kunt inkijken. Klik hier voor aankoopinformatie en plattegronden voor de XLBox Nederland bedrijfsunits in Nijmegen. Klik hier voor aankoopinformatie en plattegronden voor de XLBox Nederland bedrijfsunits in Arnhem. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...