Het XLBlog

Eerste paal geslagen in Arnhem!

Een feestelijk moment voor XLBox Nederland! Onze garagebox complexen breiden zich uit met onder andere een nieuwe locatie in Arnhem. In april is de eerste paal in Arnhem geslagen. De bouw is dus officieel begonnen!

Exacte locatie

Dit nieuwbouwproject op bedrijventerrein IJsseloord 2 te Arnhem is gelegen aan de Delta (nog ongenummerd) en omvat een garagebox complex met 204 indoor garageboxen en XLBox Business lounge verdeeld over 3 bouwlagen en 9 zelfstandige bedrijfsunits verdeeld over 2 bouwlagen met eigen parkeergelegenheid.

Goed bereikbaar

Bereikbaarheid is vanzelfsprekend van groot belang. IJsseloord 2 heeft een uitstekende bereikbaarheid in de nabijheid van het centrum van Arnhem en de A2.

Oplevering XLBox garagebox complex in Arnhem

Wanneer alles volgens planning verloopt, zal het XLBox Nederland garagebox complex in Arnhem eind 2022 opgeleverd worden. Dat is dus al snel!

Garagebox in Arnhem kopen?

Wil jij eigenaar worden van een garagebox? Voor eigen gebruik of om te verhuren? Dat kan! De XLBox Nederland locatie in Arnhem heeft namelijk nog een aantal garageboxen te koop staan in diverse maten. Meer weten? Klik hier voor een overzicht.

Wacht niet te lang, want het gaat hard met de verkoop van onze garageboxen.

Liever een garagebox in Arnhem huren?

Het is natuurlijk ook mogelijk om een garagebox te huren. Twee maanden voor de realisatie van de locatie in Arnhem zullen de garageboxen in de verhuur komen. Hou onze website dus goed in de gaten.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...