Het XLBlog

Alle verzamelaars verzamelen! Garagebox als opslag voor verzamelingen

Je bent er al heel wat jaren zoet mee en je krijgt er nog steeds geen genoeg van. Maar je vrouw wel. Dat is dan weer jammer. En als je heel eerlijk bent, dan snap je haar wel een beetje. Het hele huis staat zo langzamerhand van onder tot boven helemaal vol met jouw verzameling. En zij is al die sneakers, voetbalplaatjes, munten, postzegels, stripboeken, modeltreintjes, pokémonkaarten en grappige beeldjes echt beu. Denk dan eens aan een garagebox als opslag voor verzamelingen.

Garagebox als verzamelbox

Dat je zuinig bent op jouw waardevolle verzameling, dat is logisch. Wanneer je een garagebox huurt bij één van de garagebox complexen van XLBox Nederland, dan kun je jouw spullen met een gerust hart achter laten. Alle complexen worden gegarandeerd vorstvrij gehouden en worden tot minimaal 9 graden Celsius verwarmd. Ook de beveiliging is tiptop in orde en het gehele complex voldoet aan de eisen van de brandweer. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor de verzekeringsmaatschappij. Want ja, die waardevolle verzameling heb je uiteraard goed verzekerd. Je moet er niet aan denken dat er wat mee gebeurd.

Garagebox als opslag voor verzamelingen - alle verzamelaars verzamelen
garagebox als opslag voor verzamelingen

Laat maar komen, die nieuwe aanwinsten

Wist je dat alle garageboxen van XLBox Nederland een eigen postadres en brievenbus hebben? Nu denk je misschien, wat heb ik daar aan? Maar geloof ons, het kan erg handig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe (gave, maar behoorlijk prijzige) aanvulling op je verzameling hebt aangeschaft, dan laat je die aankoop gewoon bezorgen op het adres van de garagebox. Geen haan (of vrouw) die er naar kraait. Dat is behoorlijk relaxed, toch?

En als je even wil opzoeken wat dat ene exemplaar ook al weer waard is, dan ga je gewoon naar de XLBox Business Lounge. Die vind je bij elk garagebox complex van XLBox Nederland en je kunt er onder het genot van een heerlijke “barista quality” koffie op je gemak nakijken wat jouw versie doet op Catawiki. Je mag de flex werkplekken gratis gebruiken. Ze zijn voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi) en je vindt er dus lekkere koffie.

Snel even checken welk exemplaar je nog mist

De garagebox complexen van XLBox Nederland zijn stuk voor stuk centraal gelegen. Ze zijn allemaal gebouwd vlakbij minstens 1 grote stad en altijd in de buurt van diverse uitvalswegen. Dat is fijn, want dan kun je bijvoorbeeld snel op en neer rijden om te checken welke uitgave je precies hebt en welke nog niet. En wanneer je thuis een vitrinekast hebt ingericht met ware pronkstukken, dan is het leuk om die af en toe te kunnen updaten. Een tentoonstelling in een museum verandert per slot van rekening ook regelmatig de collectie. Doordat jouw garagebox goed bereikbaar is, ben je binnen no-time heen en terug om je eigen tentoonstelling te wijzigen.

Bovendien kun je de auto of bestelbus precies voor je garagebox parkeren, geen eindeloos gesjouw met waardevolle spullen voor jou. Een ander groot pluspunt is dat alles overdekt is. Geen gedoe meer wanneer het regent of waait. Je kunt je verzamelde items rustig van je auto naar de garagebox brengen, zonder het risico op waterschade of de kans op wegwaaiende spullen.

Garagebox als opslag voor verzamelingen - alle verzamelaars verzamelen

Rust voor je vrouw en jou

Samengevat zorgt de huur of aankoop van een garagebox voor een heleboel rust in huis. Je vrouw is blij, omdat er eindelijk meer ruimte is in huis en jij hoeft geen gemopper meer aan te horen over “al die spullen” die in de weg liggen. En stiekem zijn onze garagebox complexen ook een erg fijn toevluchtsoord om even op adem te komen van alle perikelen op het thuisfront. Maar dat hoeft zij niet te weten natuurlijk.

Zo zie je maar, een garagebox als opslag voor verzamelingen is zo gek nog niet. Meer weten? Neem nu contact op.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...