• 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een veilige en geïsoleerde motorstalling

Is het motorrij seizoen voorbij? Of zoek je een veilige en droge plek voor het stallen van je motor? Misschien is het kopen of huren van een garagebox bij XLBox Nederland wel iets voor jou. Wij bieden verschillende formaten garageboxen door heel Nederland aan welke zeer geschikt zijn als motorstalling. Door ons brede aanbod aan garagebox op verschillende locaties is er altijd een geschikte motorstalling te vinden.

Wist je dat al onze garageboxen voorzien zijn van elektriciteit en LED-verlichting. Hierdoor is de garagebox niet alleen geschikt als motorstalling, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om te sleutelen aan je motor. Zo zorg je ervoor dat jouw motor het hele jaar in topconditie blijft. Een XLBox garagebox is dus meer dan alleen een garagebox, een ideale motorstalling.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over de beveiliging van onze garageboxen. Een motor is een kostbaar bezit en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je jouw motor veilig kunt stallen. Op al onze locaties is daarom 24/7 camerabeveiliging aanwezig. Daarnaast hebben al onze garageboxen een brand- en inbraakalarm.

Motor stallen in garagebox

Een motorstalling om te sleutelen aan jouw motor

Motorstalling veilig en droog

Een motorstalling is de perfecte plek om je motor te stallen en in goede staat te houden. De garageboxen van XLBox Nederland kun je ook gebruiken als werkplaats om te sleutelen aan jouw motor en deze te onderhouden. Dus jouw motor staat niet alleen veilig en droog, maar blijft ook nog eens in topconditie.

Wij bieden verschillende formaten garageboxen aan op diverse locaties in Nederland, hierdoor is er voor iedereen een perfecte motorstalling te vinden. Wil je een motorbrug plaatsen voor klein onderhoud, een aantal kasten voor gereedschap of extra banden opslaan voor jouw motor? Kies een formaat garagebox die past bij jouw wensen en eisen voor jouw eigen motorstalling. Zo maak je van jouw garagebox niet alleen een motorstalling, maar ook nog eens de ideale werkplaats.

Daarbij komt dat elke garagebox is voorzien van elektriciteit. Dit zorgt er voor dat je al je elektrische gereedschappen of apparaten kunt aansluiten. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een langere stalling van jouw motor aan een druppellader aankoppelen zodat de accu niet leeg raakt.

Veilige garagebox icoon

Onze garageboxen zijn 24/7 bereikbaar

De garageboxen van XLBox Nederland zijn altijd toegankelijk. Jij kunt dus dag en nacht bij jouw motor of brommer. Je ontvangt een persoonlijke keychain, daarmee kom je makkelijk en veilig in en uit het complex.

Meerdere motoren stallen

Als je bent zoals de meeste motorliefhebbers, heb je meer dan één motor. Maar wat als je niet de ruimte hebt om ze allemaal binnen te stallen? Of misschien heb je wel een motorrijschool en zoek je een plek om alle motoren en extra benodigdheden te stallen? Een garagebox als motorstalling is de perfecte oplossing.

Door het brede aanbod aan formaten garageboxen bij XLBox Nederland is er altijd een geschikte motorstalling voor jou. Nieuwsgierig geworden naar onze opties voor het stallen van jouw motor?

Ontdek ons aanbod

Motorstalling, meerdere motoren

Extra voorzieningen bij jouw eigen motorstalling

Mocht je na het sleutelen aan jouw motor trek hebben in een bakje koffie, dan is dat geen probleem bij XLBox Nederland. Op al onze locaties zijn luxe koffiezetapparaten aanwezig in de XLBox Business lounge. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gescheiden dames/heren toiletten. Daarnaast kun je ook gratis gebruik maken van de flex werkplekken. Handig als je even een stil plekje nodig hebt om achter jouw laptop te werken.

En wist je dat je op onze locatie in Zoetermeer zelfs een verfrissende douche kunt nemen? Fijn wanneer je daar na het sleutelen aan jouw motor behoefte aan hebt.

De voordelen van XLBox voor motorstalling

 • Keuze uit verschillende formaten en type garageboxen.
 • Alle garageboxen zijn indoor en te bereiken met de motor.
 • Alle garageboxen zijn geïsoleerd en voorzien van stroom en verlichting.
 • De opslagruimte is 24/7 bereikbaar met een keytag of mobiele app.
 • Zeer goed beveiligd: camerabeveiliging, brand- en inbraakalarm.
 • Maakt gebruik van duurzame energie (zonnepanelen).
 • Elke garagebox heeft een eigen postadres met brievenbus.
 • Garagebox mogelijk te combineren met een flex werkplek.
 • Razendsnel glasvezel internet (WiFi).
Hypotheek voor een garagebox

Wat kost een motorstalling bij XLBox Nederland?

Je kunt een motorstalling huren voor een vast bedrag per maand. De kosten zijn afhankelijk van het formaat van de garagebox en de locatie. Je kunt je motor veilig en droog stallen waardoor jouw motor in goede staat zal blijven. Zo ben jij in de zomermaanden helemaal klaar voor veel mooie ritjes op de motor.

Het is ook mogelijk om een garagebox te kopen en vervolgens te gebruiken als motorstalling. Het voordeel hiervan is dat de garagebox jouw eigendom is en je dus vrij bent om de ruimte in te delen zoals jij wilt. Zo is het mogelijk om naast het stallen van een motor ook bijvoorbeeld wandrekken te bevestigingen. Zo kun je ook je gereedschap netjes bewaren.

Natuurlijk is de prijs van de garagebox afhankelijk van de grootte en de locatie van de garagebox.