XLBox Arnhem is opgeleverd! Je vindt het garagebox complex op IJsseloord 2 aan de Delta 61 te Arnhem. Een complex waar je niet alleen indoor garageboxen kunt vinden, maar ook bedrijfsunits. Uniek concept. Alle boxen bereikbaar met auto, bus of motor, ook op de etages! Er zijn nog garageboxen beschikbaar om te huren, wees er snel bij want Op = op! Huur nu

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox huren in Arnhem

Wil je een garagebox huren in Arnhem? Heb je voor een korte periode opslagruimte nodig in Arnhem? XLBox Nederland heeft verschillende garageboxen beschikbaar voor verhuur in Arnhem en omgeving. Kleine of grote garageboxen huren? Wellicht ben je op zoek naar een garagebox in combinatie met gratis flex werkplekken?

Ontdek de voordelen en de mogelijkheden van een garagebox huren in Arnhem bij XLBox Nederland.

Garageboxen huren in Arnhem

Ik wil een garagebox huren in Arnhem

Laat je gegevens achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de verhuur. Wees er snel bij, want op=op!

  Huur een garagebox bij XLBox Arnhem

  Garageboxen huren in Arnhem

  Op bedrijventerrein IJsseloord 2 heeft XLBox Nederland 212 drive-in garageboxen van 10m2 tot 50m2 gebouwd. De locatie aan de Delta ligt vlakbij de A12 en is daardoor uitstekend bereikbaar. Het project bestaat uit 212 garageboxen die zijn verdeeld over 3 ruim opgezette lagen.

  Uniek is dat alle garageboxen op elke verdieping, gewoon met de auto bereikbaar zijn. Wel zo gemakkelijk! En wat dacht je van het feit dat je nooit meer in de stromende regen hoeft te laden en lossen? Alle garageboxen zijn namelijk indoor.

  Waarom een garagebox huren bij XLBox Arnhem?

  • Geïsoleerd vorstvrij garagebox complex
  • Altijd toegang 24/7
  • Stopcontacten
  • LED verlichting
  • Betonnen vloeren en 6m brede betonnen hellingbanen
  • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
  • Mechanische ventilatie
  • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
  • 24/7 Camerabewaking
  • Eigen huisnummer en brievenbus voor KVK inschrijving
  XLBox Nederland hellingbanen

  XLBox Arnhem

  Gratis flex werkplekken bij het huren van een garagebox in Arnhem

  Een groot voordeel van het huren van een XLBox garagebox in Arnhem, is dat je de garagebox kan combineren met een flex werkplek. Een uniek ‘work & store’ concept. Als eigenaar/gebruiker van een garagebox mag jij kosteloos gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business lounge. De XLBox Business lounge is voorzien van meerdere flex werkplekken, heerlijke koffie, razendsnel glasvezel internet.

  Daarnaast zijn er ook openbare toiletten aanwezig en is het gehele garagebox complex voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi). Dus ook in jouw garagebox kun je gebruik maken van supersnel internet.

  Meer informatie over de het huren van een een garagebox in Arnhem

  Download de brochure voor uitgebreide informatie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

   Garagebox te huur in Arnhem

   investeren in een garagebox

   De garageboxen van XLBox Nederland hebben verschillende formaten. Onze garageboxen zijn beschikbaar in formaten 10m2 tot 50m2. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin.

   Heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de begane grond, eerste of tweede verdieping? Je kunt bij XLBox elke type garage huren.

   Een kijkje in een XLBox complex

   Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.

   Huur je garagebox in Arnhem bij XLBox

   Een garagebox bij XLBox is bij uitstek de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, lekker te klussen, je motor of auto te stallen of als extra berging. Voor al deze toepassingen is een garagebox van XLBox Nederland uitermate geschikt. Je hebt 24/7 toegang tot je eigen garagebox.

   Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het huren van een garagebox in Arnhem? Meer informatie lees je door onze brochure te downloaden.