• 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox huren in Gouda

Ben je van plan om een garagebox te huren in Gouda? XLBox Nederland heeft de perfecte oplossing. We bouwen op bedrijventerrein de Goudse Poort een gloednieuw garagecomplex op korte afstand van de A12 en A20.

Je kunt garageboxen in verschillende formaten en vormen huren. Zoek je een kleine garagebox of juist een langwerpige, diepe garagebox? Bij ons is het allemaal mogelijk. Enkele garageboxen zullen ook geschikt zijn voor het stallen van campers.

Alle garageboxen op elke etage zijn bereikbaar met de auto via ruime betonnen rijbanen en hellingbanen. Parkeer de auto direct voor de deur van jouw eigen garagebox in Gouda

XLBox Gouda garageboxen

Ik wil een garagebox huren in Gouda

Laat je gegevens achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de verhuur. Wees er snel bij!

  Ook in Gouda kun je binnenkort een garagebox huren

  XLBox Gouda garageboxen

  De locatie aan de Stavorenweg 6 in Gouda, ligt voor optimale bereikbaarheid, dicht bij de snelwegen A12 en A20. De afstand naar het centrum is slechts 3 autominuten. De  oplevering verwachten we in het 1e kwartaal van 2023.

  Het project zal bestaan uit 231 garageboxen die worden verdeeld over de 3 ruim opgezette bouwlagen. Uniek is dat elke garagebox, dus ook op de etages, gewoon met de auto (met aanhanger) of motor bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

  Huur je een garagebox in van XLBox Nederland in Gouda? Dan mag je gratis gebruik maken van de (flex-)werkplekken, onze uitstekende WiFi en heerlijke koffie in de XLBox Business lounge.

  Waarom huur je een garagebox van XLBox Nederland in Gouda?

  • Altijd toegang (24/7)
  • Betonnen vloeren en hellingbanen
  • Eigen postbus voor KVK inschrijving
  • Stopcontacten
  • LED verlichting
  • Optimale beveiliging door camerabewaking
  • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
  • Geïsoleerde en vorstvrij garagebox complex
  • Mechanische ventilatie
  • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
  • Gratis flex werkplekken
  XLBox Nederland hellingbanen

  XLBox Gouda

  Meer weten over het huren van een garagebox in Gouda?

  Download de brochure voor uitgebreide informatie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

   Garagebox te huur in Gouda

   Garagebox werkruimte

   Een garagebox huren bij XLBox doe je in verschillende opties. Van 10m2 tot 50m2. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote garageboxen voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin.

   Heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de begane grond, eerste of tweede verdieping? Voor elk type garagebox zijn er huur mogelijkheden.

   Binnen 3 minuten ben je op de snelweg (A28 en A50) en met enkele minuten staat u in het centrum van Gouda. Uiteraard heb je 24/7 beveiligde toegang, dus je kunt gebruiken maken van jouw garagebox wanneer je dat wilt!

   Maak gratis gebruik van onze flex werkplekken in Gouda

   Wanneer jij een garagebox huurt bij XLBox Nederland in Gouda, kun je gratis gebruik maken van een van de 25 (flex-)werkplekken in hetzelfde pand, de XLBox Business lounge. Ons unieke ‘work & store’ concept, zodat jij met alle gemak je opslagruimte en werkplek kan combineren. Heerlijke koffie, razendsnel glasvezel internet (WiFi), gescheiden dames/heren toiletten en een prettige ruimte zorgen ervoor dat jij je goed kunt concentreren als je bijvoorbeeld je administratie wilt doen.

   Het gehele garagebox complex voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi). Dus ook in jouw garagebox kun je gebruik maken van het razendsnelle internet van XLBox Nederland.

   Een kijkje in een XLBox complex

   Om een goede indruk te krijgen van onze garageboxen kun je alvast onze video bekijken.

   Huur je garagebox in Gouda bij XLBox

   Een garagebox bij XLBox is bij uitstek de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen of als extra berging.

   Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het huren van een garagebox in Gouda? Meer informatie lees je door onze brochure te downloaden.