Op bedrijventerrein de Goudse Poort aan de Stavorenweg 4-6 in Gouda is één van de ruim opgezette garagebox complexen van XLBox Nederland in aanbouw . Oplevering September 2024. De verhuur is gestart! Schrijf je nu in voor het beste garagebox concept van Nederland!

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox huren in Gouda

Ben je van plan om een garagebox te huren in Gouda? XLBox Nederland heeft de perfecte oplossing. Op een toplocatie op bedrijventerrein de Goudse Poort (direct achter Shell station) vind je een ruim opgezet garagebox complex op korte afstand van het centrum van Gouda, de A12 en A20.

Je kunt garageboxen in verschillende formaten en vormen huren vanaf 10-70m2.  Zoek je een kleine vierkante garagebox of juist een langwerpige, diepe garagebox? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Alle garageboxen op de 4 etages zijn eenvoudig bereikbaar met de auto via brede betonnen rijbanen en hellingbanen (2 richtingverkeer) . Parkeer de auto direct voor de deur van jouw eigen garagebox in Gouda. Standaard beschik je over een elektrisch bedienbare sectionaal deur van Hörmann.

XLBox Gouda garageboxen en bedrijfsunits te koop en te huur

Ik wil een garagebox huren in Gouda

Laat je gegevens achter en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de verhuur. Wees er snel bij!

  Ook in Gouda kun je een vorstvrije garagebox huren bij XLBox Nederland

  Eindejaarsactie 2022 XLBox Lelystad korting

  De toplocatie aan de Stavorenweg 6 in Gouda is optimaal bereikbaar, want het is dichtbij de A12 en A20. De afstand naar het centrum van Gouda is bovendien slechts 3 minuten. Het complex bestaat uit 367 garageboxen verdeeld over 4 ruim opgezette bouwlagen. Uniek is dat elke garagebox, dus ook op de etages, gewoon met de auto (met aanhanger) of motor bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

  Huur je een garagebox van XLBox Nederland in Gouda? Dan mag je gratis gebruik maken van de (flex-)werkplekken in de XLBox Business lounge met onze uitstekende WiFi en heerlijke koffie.

  Waarom huur je een garagebox van XLBox Nederland in Gouda?

  • Altijd beveiligde toegang (24/7)
  • Betonnen vloeren en hellingbanen (2 richtingverkeer)
  • Eigen huisnummer en postbus voor KVK inschrijving
  • Stopcontacten
  • LED verlichting
  • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
  • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
  • Geïsoleerd en vorstvrij garagebox complex
  • Mechanische ventilatie
  • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
  • Gratis flex werkplekken in de Business Lounges
  XLBox Gouda garageboxen en bedrijsunits

  XLBox Gouda

  Meer weten over het huren van een garagebox in Gouda?

  Download de brochure voor uitgebreide informatie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

   Garagebox te huur in Gouda

   Garagebox werkruimte

   Je kunt bij XLBox Gouda een garagebox huren met verschillende opties. Van 10m2 tot 70m2. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote garageboxen voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin.

   Heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de eerste of tweede verdieping? Voor elk type garagebox zijn er huurmogelijkheden.

   Binnen 3 minuten ben je op de snelweg (A12 en A20) of sta je in het centrum van Gouda. Uiteraard heb je 24/7 beveiligde toegang, dus je kunt gebruiken maken van jouw garagebox wanneer je dat wilt!

   Maak gratis gebruik van onze flex werkplekken in Gouda

   Wanneer jij een garagebox huurt bij XLBox Nederland in Gouda, kun je gratis gebruik maken van een van de (flex-)werkplekken in de XLBox Business Lounge in hetzelfde complex. Ons ‘work & store’ concept is uniek, jij kunt met alle gemak je opslagruimte en werkplek combineren. Heerlijke koffie, razendsnel glasvezel internet (WiFi), gescheiden dames/heren toiletten en een prettige ruimte zorgen ervoor dat jij je goed kunt concentreren als je bijvoorbeeld je administratie wilt doen.

   Het gehele garagebox complex is voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi). Dus ook in jouw garagebox kun je gebruik maken van het razendsnelle internet van XLBox Nederland.

   Een kijkje in een XLBox complex

   Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.

   Garagebox huren in Gouda bij XLBox Nederland

   Een garagebox bij XLBox is bij uitstek de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen of als extra berging.

   Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden van het huren van een garagebox bij XLBox Gouda? Meer informatie lees je door onze brochure te downloaden.