Het XLBlog

Garagebox huren in Zoetermeer

De 170 garageboxen bij XLBox Zoetermeer zijn begin februari 2021 opgeleverd. En vanaf dat moment is er volop leven gekomen bij XLBox Zoetermeer. Eigenaren zijn lekker aan het klussen in hun garagebox, slaan spullen op en er vinden dagelijks bezichtigingen plaats door potentiële huurders.

Direct een garagebox huren

Er zijn nog enkele garageboxen beschikbaar om direct een garagebox te huren bij XLBox Zoetermeer. Heb jij dus met spoed een garagebox nodig? Profiteer dan nu van het aanbod aan beschikbare garageboxen. Wees er snel bij en profiteer nu nog van de keuzemogelijkheden. Zo zijn er bij XLBox Nederland verschillende maten garageboxen beschikbaar om te huren. Daarnaast kun je ook jouw voorkeur voor een verdieping uitspreken, je kunt alle etages makkelijk bereiken met je auto of motor.

Ontdek de beschikbare garageboxen

Garageboxen te huur

Waarom een garagebox huren bij XLBox Zoetermeer

XLBox Nederland biedt jou de ideale plek om veilig spullen op te slaan, je hobby uit te oefenen of aan je old-timer/motor te knutselen. Maar een garagebox bij XLBox Zoetermeer is niet zomaar een garagebox. Zo is het gehele XLBox complex indoor en zijn alle garageboxen met de auto te bereiken. Het eerste indoor drive-in garagebox complex in Nederland. Dat betekent nooit meer spullen uitladen in de regen of met een lift omhoog om jouw garagebox te bereiken. Elke verdieping is met de auto bereikbaar en er is echt voldoende ruimte om rustig uit te laden zonder dat jij jouw buurman in de weg staat.

Daarnaast hecht XLBox Nederland veel waarde aan jouw spullen en daarom is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en veiligheid van de garageboxen. Elk garagebox is voorzien van de nieuwste voorzieningen zoals high-tech elektrische deuren van Hörmann welke te openen zijn met een keytag of een mobiele app. Vanzelfsprekend is elke box ook voorzien van stroom en LED verlichting. De garageboxen zijn volledig geïsoleerd en vorstvrij zodat jouw waardevolle spullen in uitstekende conditie blijven. Tenslotte is elke garagebox ook voorzien van een rookmelder verbonden met de brandmeldcentrale.

Naast de kwaliteit en veiligheid van de garageboxen is het garagebox complex ook zeer goed beveiligd. Zo is er 24/7 camerabewaking waarop ook jij als gebruiker van een garagebox toegang krijgt om de camera’s te bekijken. Jij kunt dus vanaf de bank thuis controleren of jouw box in orde is. XLBox Zoetermeer is voorzien van glasvezel internet (WiFi) zodat jij op elke verdieping verbinding kunt maken met het internet.

Bekijk het aanbod

XLBox Zoetermeer biedt nog meer…

XlBox Zoetermeer is voorzien van een centrale ruimte met wateraansluiting, toiletten en douches, waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Zo kun je na het klussen in jouw garagebox nog even snel douchen voordat je naar een afspraak moet.

Ten slotte Tenslotte zijn er ook nog flex werkplekken aanwezig op locatie. Zo kun je niet alleen je (hobby)spullen opslaan of je voorraad stallen, maar is het ook de ideale plek om even rustig aan het werk te kunnen op een uitstekend bereikbare locatie. De combinatie van garageboxen en werkplekken draagt ook bij aan onze unieke ‘Work & Store’ formule. De flex werkplekken zijn voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi) en heerlijke ‘Barista Quality’ koffie. Vraag naar de voorwaarden om hier gebruik van te kunnen maken.

Flex werkplekken

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...