XLBox Nederland blijft uitbreiden. De bouw van het nieuwe garagebox complex van XLBox Nijmegen is in volle gang en we verwachten dat alles het 1e kwartaal 2023 opgeleverd wordt.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Garagebox huren bij XLBox Nijmegen

Ben je op zoek naar opslagruimte of een stalling voor je auto, motor of camper in Nijmegen? Zoek dan niet verder, want bij XLBox Nederland ben je aan het juiste adres. Op Bedrijventerrein Park 15 (Oosterhout) wordt een gloednieuw garagebox complex gebouwd met maar liefst 138 garageboxen. Er zijn verschillende afmetingen en vrije doorrijhoogtes, dus er is altijd een geschikte box voor jou.

Het enige nadeel? Er is een beperkte beschikbaarheid. Dus wees er snel bij!

Garageboxen kopen in Nijmegen

XLBox Nederland garagebox complex binnenkort in Nijmegen

XLBox Nijmegen

Staat een garagebox huren Nijmegen al een tijdje bovenaan je wensenlijst, maar heb je tot nu toe nog geen geschikte ruimte gevonden? Dan is huren bij XLBox Nijmegen een goede optie voor jou.

Het complex ligt vlak bij de snelweg, want in een minuutje zit je op de A15. Ook het centrum van Nijmegen is praktisch om de hoek (op zo’n 10 autominuten). Een unieke locatie voor een uniek complex.

Het ruim opgezette complex bestaat uit 4 lagen met garageboxen, waarbij de begane grond extra hoog wordt uitgevoerd. Met een vrije hoogte van 350 cm en een deurhoogte van 325 cm zijn de boxen op de begane grond bij uitstek geschikt voor het stallen van je camper. De andere 3 verdiepingen hebben een vrije hoogte van 300 cm.

Waarom een garagebox huren bij XLBox Nijmegen?

 • 24/7 Toegang
 • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
 • Geïsoleerd vorstvrij complex
 • Standaard elektrisch bedienbare deur van Hörmann
 • Dubbel stopcontact
 • LED verlichting
 • Voorzien van tussenmeter
 • Hellingbanen ipv autolift
 • Mechanische ventilatie
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Eigen postadres en brievenbus voor KvK-inschrijving
 • Gratis flex werkplekken
 • Geschikt voor campers
XLBox Nijmegen garageboxen

XLBox Nijmegen

Nog meer redenen om een garagebox te huren bij XLBox Nijmegen

Het complex is zo opgezet dat alle etages eenvoudig met de auto, motor of bestelbus te bereiken zijn. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van storingsgevoelige autoliften, maar hellingsbanen die zo gemaakt zijn dat elk voertuig de helling met gemak kan nemen.

Een garagebox huren Nijmegen? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je spullen. XLBox Nederland heeft veiligheid namelijk hoog in het vaandel staan. Je kunt gebruik maken van een geavanceerd toegangscontrole systeem met een keytag en mobiele app. En als je wil, kun je vanuit je luie stoel thuis alles in de gaten houden. Er is namelijk 24/7 camerabewaking aanwezig.

Daarnaast is er tijdens kantooruren altijd een beheerder stand-by. Is er iets aan de hand? Dan word je tijdens kantooruren niet afgepoeierd met een onpersoonlijk, algemeen nummer, maar je krijgt hulp van een echt persoon.

Brandpreventie is eveneens een belangrijk onderdeel van het veiligheidsprotocol. XLBox Nederland doet graag het nodige om brand te voorkomen. Elke garagebox is daarom voorzien van een eigen rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale. Ook hebben alle boxen een eigen tussenmeter voor elektra. Veiligheid voor alles.

Garagebox huren Nijmegen? Gratis flex werkplekken

Wanneer je een garagebox huurt bij XLBox Nijmegen, dan kun je kosteloos gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge. Dit unieke “work & store” concept zorgt ervoor dat je opslag en werk eenvoudig kunt combineren. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je een webshop hebt of zzp-er in de bouw bent.

De Business Lounge heeft razendsnel glasvezel internet (WiFi), barista kwaliteit koffie en gescheiden dames/heren toiletten. Even je administratie bijwerken of tussen de bedrijven door je netwerk vergroten, het kan allemaal bij een garagebox huren Nijmegen.

Garagebox huren Nijmegen? Meer informatie

Download de brochure voor uitgebreide informatie over de huur van een garagebox in Nijmegen.

  Multifunctionele ruimte

  XLBox Zoetermeer

  Het centraal gelegen complex van XLBox Nederland bestaat uit 149 garageboxen die in grootte variëren van 12 m2 tot 48 m2. Waar je de garagebox ook voor wil gaan gebruiken, er is er altijd wel eentje die aansluit bij jouw wensen. Van de ruime boxen op de begane grond met een vrije hoogte van 350 cm (en doorrijhoogte van 325 cm) waarin je jouw camper makkelijk kwijt kunt tot een kleinere box op de 4e etage voor de voorraad van je webshop, je vindt het allemaal bij XLBox Nijmegen.

  De garageboxen zijn geïsoleerd, vorstvrij en worden tot maximaal 10 graden verwarmd. Je kunt jouw spullen dus met een gerust hart opslaan in het centraal gelegen complex. Als je de box wil gaan gebruiken voor je eigen bedrijf, dan is het goed om te weten, dat alle garageboxen een eigen postadres en brievenbus hebben. Je kunt dus je bedrijf vestigen op het adres van je box en dat is handig, want zo houdt je zakelijk en privé op een wel heel eenvoudige manier uit elkaar.

  Huur je eigen garagebox in Nijmegen bij XLBox Nederland

  Onze garageboxen zijn ideaal voor de opslag van jouw huisraad, spullen en producten. Jouw box is 24/7 te bereiken middels een persoonlijke keytag. Door de verschillende afmetingen is er altijd wel een garagebox te huren die past bij jouw wensen. Of je hem nu wil gebruiken om je hobby uit te voeren, als stalling voor je auto, motor of camper, opslag voor de voorraad van je bedrijf of extra berging voor de inboedel, een garagebox huren Nijmegen is altijd een goed idee.

  Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het huren van een garagebox in Nijmegen? Meer informatie lees je door de brochure te downloaden.