XLBox Nederland start in januari van 2024 met de bouw van een nieuw garagebox complex aan de Overschieseweg in Rotterdam. Een ideale locatie op bedrijventerrein Spaanse Polder dat zowel dicht bij het centrum van Rotterdam als bij de snelwegen A13 en A20 ligt. Garagebox kopen in Rotterdam? Nu is je kans! XLBox Rotterdam zal bestaan uit 4 bouwlagen met 220 garageboxen (van 10 tot 70m2) en 5 bedrijfsunits. We verwachten dat XLBox Rotterdam wordt opgeleverd in het 4e kwartaal van 2024.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox kopen in Rotterdam

Wil jij een garagebox kopen in Rotterdam? Overweeg dan een nieuwe garagebox van XLBox Nederland aan de Overschieseweg in Spaanse Polder. Je kunt een garagebox gebruiken om kleine of grote spullen in op te slaan, maar je kunt er ook jouw motor of auto in stallen. Garageboxen zijn verrassend veelzijdig, want wist je dat garageboxen ook ideaal zijn om in te klussen of te sleutelen aan je oldtimer? Bovendien is het kopen van een garagebox een goede waardevaste investering. Het verhuren van een garagebox kan namelijk een aantrekkelijk rendement opleveren dat op kan lopen tot bruto 9% op jaarbasis.

De unieke garageboxen van XLBox Nederland zijn – ongeacht de etage – comfortabel bereikbaar met de auto, motor of bus. XLBox Nederland heeft namelijk een uniek drive-in concept waarbij je via ruime 6m brede betonnen hellingbanen tot voor de deur van jouw garagebox kunt rijden. Ideaal, want dat maakt jouw garagebox 24/7 uitstekend bereikbaar en sta je droog tijdens het laden en lossen.

Nieuwsgierig? Ontvang meer informatie over een garagebox kopen in Rotterdam of schrijf je direct in.

Garagebox kopen in Rotterdam - XLBox Rotterdam

Download de brochure en kom alles te weten over onze garageboxen bij XLBox Rotterdam

Koop een garagebox bij XLBox Rotterdam

XLBox Rotterdam, garagebox complex

Op bedrijventerrein Spaanse Polder, heeft XLBox Nederland een complex gebouwd met 220 drive-in garageboxen van 10 tot 70m2 en 5 bedrijfsunits. De locatie aan de Overschieseweg in Rotterdam heeft een perfecte bereikbaarheid. Het is dicht bij de A13 en A20 en de afstand naar het stadscentrum is slechts 5 minuten.

Uniek is dat elke garagebox, op elke etage, gewoon met de auto (eventueel met aanhanger), bestelauto of motor bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk! En wist je dat je voordeliger uit bent wanneer je een garagebox op 1 van de hogere etages kiest? Altijd al een garagebox willen kopen in Rotterdam? Nu heb je de kans!

Waarom een garagebox kopen in Rotterdam bij XLBox Nederland?

 • Centraal gelegen nabij het centrum, de A13 en A20
 • Betonnen vloeren en hellingbanen (6m breed)
 • Voor je deur parkeren op elke etage
 • 24/7 toegang tot jouw garagebox met je persoonlijke keytag
 • Vorstvrij (onder de 8 graden wordt bijverwarmd)
 • Gescheiden dames- en herentoiletten op elke etage
 • Razendsnel glasvezel wifi in het gehele complex (dus ook in alle garageboxen)
 • Geavanceerd toegangscontrolesysteem
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KVK inschrijving
 • Gratis gebruik maken van flex werkplekken
Opslag webshop brede hellingsbanen

XLBox Rotterdam

Flex werkplekken in Rotterdam bij XLBox Nederland

Als gebruiker van een XLBox Nederland garagebox in Rotterdam, mag je gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business lounge. Een geweldig ‘work & store’ concept waarbij je opslagruimte met een werkplek kan combineren.

Handig als je even wat e-mails wilt versturen, een offerte wil opmaken of met een klant moet bellen. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Van razendsnel glasvezel internet tot Barista kwaliteit koffie en gescheiden dames/heren toiletten.

Meer informatie over het kopen van een garagebox in Rotterdam

Download de brochure voor de plattegronden en andere uitgebreide informatie over de aankoop van een garagebox bij XLBox Rotterdam.

  Wees slim en verhuur jouw garagebox in Rotterdam

  Garagebox verhuren

  Op zoek naar een manier om je spaargeld optimaal te laten renderen in deze tijden van lage spaarrente? Als eigenaar van een garagebox kun je ervoor kiezen om jouw garagebox te verhuren. Goede opslagruimte is nu eenmaal schaars in Nederland en garageboxen zijn erg gewild. Dat maakt een garagebox een goede waardevaste investering. Hoe het werkt? Via de website van XLBox Nederland melden potentiële huurders zich om jouw garagebox te huren. XLBox kan de verhuur en het beheer van A tot Z voor je regelen.

  Natuurlijk mag je jouw garagebox ook zelf verhuren. Je kunt ervoor kiezen om alles wat bij het verhuren van je garagebox komt kijken zelf te regelen, of niet! Indien gewenst kan XLBox Nederland alles voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan de verhuur en het financiële en technische beheer van jouw garagebox. Garagebox kopen in Rotterdam? Schrijf je vandaag nog in en kies als één van de eersten jouw ideale garagebox.

  Een kijkje in een XLBox complex

  Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.

  Koop je eigen garagebox in Rotterdam bij XLBox Nederland

  Een garagebox van XLBox Nederland is veelzijdig. Denk daarbij aan de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te oefenen, te klussen of sleutelen, je auto of motor te stallen of gewoon als extra opslag voor je inboedel. Voor al deze toepassingen is een garagebox van XLBox Rotterdam uitermate geschikt.

  Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het kopen van een garagebox in Rotterdam? Meer informatie lees je door de brochure te downloaden.