Het XLBlog

ZOETERMEERSDAGBLAD.NL – Heiwerkzaamheden XLBox Zoetermeer gaan beginnen

 

 

 

Goed nieuws voor alle Zoetermeerders en anderen die een garagebox hebben aangeschaft bij XL Box Zoetermeer. De bouwwerkzaamheden voor het nieuwe opslagcomplex aan de Industrieweg 12 gaan aanstaande maandag 18 mei van start. Vanaf 07.00 uur zullen eerst de heipalen op de locatie geplaatst worden, waarna het heien zal starten.

IJB Groep uit Lemmer voert de werkzaamheden uit in opdracht van aannemer Hallz BV uit Wezep. Zij zullen in totaal 208 heipalen de grond in slaan. Het heien zal ongeveer tien dagen in beslag nemen, waarna de fundering wordt gemaakt.

In december 2019 vonden al de sloopwerkzaamheden plaats aan de Industrieweg 12 (lees artikel) om het terrein bouwklaar te maken voor de 169 garageboxen.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...