Het XLBlog

Blijft je vrouw zeuren? Hobbyruimte te huur!

Het is je lust en je leven, dus eigenlijk snap je niet zo goed waar je vrouw zo moeilijk over doet. Ja, je hobby neemt inderdaad behoorlijk wat ruimte in beslag. Daar heeft ze een punt. Wat je hobby ook is, er zijn situaties te bedenken waarin het huren van een hobbyruimte de perfecte oplossing is om ze thuis tevreden te stellen. Hobbyruimte te huur? Ben jij van het gezeur af en heb je meteen een rustige plek om aan je hobby te besteden.

Van modelauto’s tot oldtimers

Of je het nu leuk vindt om modelauto’s te sparen, schaalmodellen van auto’s in elkaar te zetten of te sleutelen aan je oldtimer, in een garagebox van XLBox nederland heb je altijd genoeg plaats. Er zijn verschillende afmetingen en vormen beschikbaar, dus je vindt altijd wel een geschikte ruimte voor jouw hobby. Een werkbank met daarbij al je gereedschap? Geen enkel probleem! Stellingkasten met onderdelen en benodigdheden? Dat past, zeker weten. Aan ruimte heb je voortaan geen gebrek meer, daar kun je zeker van zijn als je een hobbyruimte huurt bij XLBox Nederland.

Daarnaast zijn de garagebox complexen gegarandeerd vorstvrij en je kunt altijd droog laden en lossen, omdat alles indoor is. Jouw hobbyspullen staan goed. Er gebeurt niks mee, daar kun je zeker van zijn. De beveiliging is tiptop in orde met 24/7 camerabeveiliging. Als je wil, kun je alles zelf in de gaten houden via een app op je telefoon. De beveiliging is aangesloten op de alarmcentrale en de toegang is geregeld met persoonlijke keytags. Je kunt bij je spullen wanneer je maar wil. XLBox Nederland doet namelijk niet aan beperkte openingstijden of afspraken.

hobbyruimte te huur - XLBox Nederland

Seizoensgebonden hobby

Er zijn natuurlijk ook veel hobby’s die je niet het hele jaar door kunt uitoefenen. Hobby’s waarvan de benodigdheden wel de nodige ruimte in beslag nemen, zoals duiken, skiën, kitesurfen, vissen of motorrijden. Het zijn vaak kostbare spullen, die je niet zomaar willekeurig ergens wil stallen. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hebben wij ervoor gezorgd, dat al onze garagebox complexen een veilige haven zijn voor alles wat je (tijdelijk) wil opslaan.

Zijn de spullen die je wil opslaan nogal groot en lastig te vervoeren? Dat vormt geen enkel probleem, want alle garageboxen zijn goed te bereiken met de auto, bestelbus of auto met aanhanger. Gemak staat voorop bij XLBox Nederland! Je vindt bij ons dan ook geen storingsgevoelige autoliften, maar ruim opgezette hellingbanen, die toegankelijk zijn voor alle soorten van transport. Je parkeert eenvoudig recht voor de overheaddeur van jouw garagebox, dus je hoeft niet eindeloos te sjouwen met zware of grote onderdelen. De perfecte hobbyruimte te huur? Je vindt hem bij XLBox Nederland!

Hobbyruimte te huur - tijd voor koffie - XLBox Nederland

Tijd voor een bakje koffie

Wil je even opzoeken welk exemplaar nog mist in je collectie of op je gemak een video kijken over de exacte bevestiging van dat ene onderdeel? Je maakt bij XLBox Nederland gratis gebruik van razendsnel glasvezelinternet (WiFi). Dat kan in je eigen garagebox, maar ook in de XLBox Business Lounge waar je “barista quality” koffie tot je beschikking hebt en een flex werkplek. Wij van XLBox Nederland maken het onze huurders namelijk graag zo comfortabel mogelijk. Wist je dat je ook toiletten kunt vinden in onze complexen?

Redenen genoeg om een hobbyruimte te huren in één van onze garagebox complexen. Het heeft alleen maar voordelen. Alhoewel er wel een gevaar schuilt in zoveel faciliteiten en gemak. Je kunt helemaal op gaan in je hobby en de tijd volledig vergeten. Op zich niks mis mee, behalve dat je vrouw dan weer een heel nieuwe reden heeft om te zeuren. Of… wie weet, misschien gaat zij dan ook wel op zoek naar een fijne hobbyruimte te huur.

Veilige hobbyruimte te huur bij je om de hoek

Wanneer je een hobbyruimte gaat huren, dan is het wel zo fijn wanneer je voor die ruimte niet heel ver hoeft te rijden. Alle XLBox complexen zijn centraal gelegen bij diverse uitvalswegen en stadscentra. Verder heeft XLBox Nederland vestigingen door heel Nederland en zal het aantal vestigingen in de toekomst steeds verder uitgebreid worden. Zit er nu nog niets bij jou in de buurt, maar weet je wel de perfecte locatie? Neem dan contact op, geef de gouden tip en verdien een gratis garagebox!

Het garagebox complex is goed beveiligd. Er is continue camerabeveiliging en de geavanceerde alarmcentrale heeft een doorvermelding naar de meldkamer. Ook de brandveiligheid is prima in orde. Alle garageboxen hebben een eigen rookmelder die is doorgeschakeld naar de brandmeldinstallatie. Het gehele complex voldoet aan de strenge brandvoorschriften van de brandweer. Je kunt al je spullen met een gerust hart achterlaten.

Hobbyruimte te huur - XLBox Nederland

Bij XLBox Nederland is altijd wel een geschikte garagebox te vinden voor jouw hobby. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een hobbyruimte te huur? Informeer ernaar!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...