Heb jij weleens nagedacht of investeren in vastgoed iets voor je is? Dan zou beleggen in een garagebox of bedrijfsunit van XLBox Nederland zo maar iets voor je kunnen zijn. Het is een duurzame en laagdrempelige vorm van investeren. Je kunt bij verhuur van je box een mooi rendement behalen. Tel daarbij de jaarlijkse waardestijging van het onroerend goed zelf op en je begrijpt waarom investeren in vastgoed steeds populairder wordt. XLBox Nederland biedt diverse investeringsmogelijkheden voor bedrijven en particulieren.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Duurzaam investeren

XLBox Nederland is gevestigd in Arnhem, Gouda, Lelystad, Nijmegen en Zoetermeer. Al deze complexen zijn voorzien van zonnepanelen en als verlichting wordt uitsluitend LED verlichting gebruikt. Daarnaast is beleggen in vastgoed een prima investering voor zowel de korte als de langere termijn. Het biedt de mogelijkheid om met relatief lage kosten maandelijks huuropbrengsten te genereren, die bovendien jaarlijks geïndexeerd kunnen worden. Verder biedt investeren in vastgoed meer zekerheid dan bijvoorbeeld beleggen in aandelen of crypto en momenteel ook meer rendement dan geld dat je op een spaarrekening hebt staan.

Met één of meerdere garageboxen als belegging heb je je uitstekend gewapend tegen waardevermindering van je geld. Het grote voordeel is namelijk dat de huurpenningen met de inflatie omhoog zullen gaan en dat de waarde van het vastgoed ook evenredig zal stijgen. Een investering in vastgoed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide en waardevaste investering.

Duurzaam investeren in vastgoed

Heb je veel geld nodig om te kunnen investeren in vastgoed?

Beleggen in onroerend goed kan met minder geld dan je misschien zou verwachten. Zo heb je voor de aankoop van een garagebox een veel lager bedrag nodig dan wanneer je wil investeren in vastgoed zoals een appartement of kantoor. Het relatief lage aankoopbedrag van een garagebox is niet het enige voordeel. De kosten voor onderhoud en beheer zijn prima te overzien. Sterker nog, het bedrag dat je maandelijks afdraagt aan de Vereniging van Eigenaars (VvE) zal worden gebruikt om de gemeenschappelijke delen van het gebouw en het buitenterrein te onderhouden en te beheren. Jij hoeft alleen te zorgen voor het onderhoud aan jouw eigen garagebox.

Bijkomende kosten

De kosten die je maakt na aankoop zijn simpel samen te vatten: je betaalt maandelijks een vast bedrag aan servicekosten aan de VvE, je betaalt jaarlijks het eigenaars gedeelte van de gemeentelijke WOZ-belasting en je geeft het eigendom van de garagebox elk jaar op bij de aangifte van Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst, zodat je de bijbehorende vermogensbelasting kunt afdragen. De bijkomende kosten bij het investeren in vastgoed zoals een garagebox zijn dus te overzien. Sterker nog, je kunt ze eenvoudig wegstrepen tegen de huuropbrengsten om vervolgens een mooie som geld over te houden.

Waarom investeren in een garagebox van XLBox Nederland?

Nederland heeft niet alleen te kampen met een nijpend woningtekort, er is eveneens structureel te weinig ruimte voor opslag. Daardoor is er blijvend vraag naar kleinschalige opslag- en werkruimtes. De verwachting is dat de vraag alleen maar groter zal worden in de toekomst. Hét moment om te investeren in vastgoed is nu. XLBox Nederland speelt daar op in en zal naast de bestaande garagebox complexen ook nieuwe gebouwen realiseren.

Unieke opzet van garagebox complexen

De opzet van de garagebox complexen van XLBox Nederland is uniek en daardoor extra aantrekkelijk voor jou als investeerder. Kwaliteit is immers belangrijk voor het solide en duurzaam investeren in vastgoed. Alle boxen zijn indoor en zijn gegarandeerd vorstvrij. De opslagruimtes van XLBox Nederland zijn zeer degelijk gebouwd. Ze hebben tussenwanden van 10 cm dik en zijn standaard voorzien van een elektrisch bedienbare deur van Hörmann. Verder hebben ze LED verlichting, een dubbel stopcontact, een rookmelder en een tussenmeter. Er is een geavanceerd toegangscontrolesysteem, een brandmeldinstallatie en het complex wordt beveiligd door 24/7 camerabewaking.

A locaties

Niet alleen de kwaliteit van het vastgoed zelf is belangrijk. Bij investeren in vastgoed is ook een goede locatie van belang. XLBox Nederland bouwt alleen garagebox complexen (al dan niet in combinatie met bedrijfsunits) op A locaties. Deze locaties zijn goed bereikbaar, dicht bij grote steden en uitvalswegen. Momenteel kun je XLBox Nederland vinden in Arnhem, Gouda, Lelystad, Nijmegen en Zoetermeer. Zit er nog geen bij jou in de buurt? Geen probleem. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties en als jij de gouden tip hebt, belonen we je graag. Wanneer jij ons aan een top locatie helpt, dan krijg jij een gratis garagebox van 25 m².

Verhuren, zelf doen of uitbesteden?

Als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt om te gaan investeren in vastgoed, dan is de volgende stap om een huurder te vinden. Voor de verhuur van je garagebox of bedrijfsunit kun je zelf op zoek gaan naar een geschikte huurder. Maar je kunt de zoektocht ook uitbesteden aan ons. XLBox Nederland kent als geen ander de markt en heeft de klus zo geklaard. Tegen een redelijke vergoeding gaan we voor je op zoek. Uiteraard staat het je altijd vrij om zelf iemand te vinden.

Wanneer je een huurder hebt, dan heb je een huurcontract nodig en zul je de benodigde administratie bij moeten gaan houden. Je wil natuurlijk wel dat de huur maandelijks op je bankrekening gestort wordt. Zie je tegen die hele papierwinkel op? Dan kunnen wij je de zorg uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jaarlijkse indexaties met betrekking tot de huur en servicekosten die wij in de gaten houden en doorvoeren in de administratie.

Lijkt het je fijn om het administratief verhuurbeheer aan XLBox Nederland uit te besteden? Vraag naar de mogelijkheden.

beleggen in vastgoed