Het XLBlog

Jouw spullen veilig in garagebox van XLBox Nederland.

Een inbraak kan ingrijpende gevolgen hebben voor je bedrijf. Bij XLBox Nederland hechten we veel waarde aan jou spullen. Daarom besteden wij uiteraard veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van het complex en de garageboxen. Hoe we dat doen? Daar vertellen we je graag meer over!

Meer veiligheid met een garagebox

Een inbraak in je bestelbus waarbij jouw waardevolle gereedschap wordt gestolen? Je moet er niet aan denken. Helaas komt dit vaak voor, met alle gevolgen van dien. Voor is dit voor veel ondernemers is dit een hoofdreden om een garagebox te huren of te kopen. Wanneer je jouw kostbare spullen opslaat in je XLBox Nederland garagebox, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je spullen ten alle tijden veilig opgeslagen zijn. Bij XLBox Nederland doen wij er alles aan om die veiligheid optimaal te houden.

Hieronder vertelt een klant zijn ervaring over een garagebox van XLBox Nederland.

Geavanceerd toegangscontrole systeem

XLBox Nederland maakt ook gebruik van een geavanceerd toegangscontrole systeem, waarbij men alleen binnenkomt middels een keytag en mobiele app. Een keytag is persoonlijk en dus niet na te maken. Dus veiliger dan een ouderwetse sleutel.

24/7 camerabewaking

Daarnaast is er 24/7 camerabewaking in de garagebox complexen van XLBox Nederland. Een veilige gedachte, die extra ogen. Je zou dus zelfs thuis vanaf de bank kunnen kijken of alles in orde is bij jouw garagebox.

Garagedeuren van Hörmann

XLBox Nederland maakt gebruik van garagedeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann. De sectionaaldeuren van Hörmann voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn kwalitatief en duurzaam. Bij XLBox Nederland zijn we erg trots om met Hörmann samen te werken. Juist ook omdat dit weer bijdraagt aan de optimale veiligheid van onze garageboxen.

Brandveiligheid garagebox

Bij veiligheid denken we niet alleen aan inbraakpreventie, maar bijvoorbeeld ook aan brandpreventie. Kans op brand is natuurlijk altijd en overal aanwezig, en bij XLBox Nederland doen we er alles aan om dit te voorkomen. Zo heeft elke garagebox heeft een rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale. Ook is er sprake van een eigen tussenmeter voor de elektra. Veiligheid voor alles!

Beheerder staat stand-by

Tijdens kantooruren is er een beheerder stand-by voor eventuele calamiteiten. Een echt persoon, in plaats van een algemeen telefoonnummer. Dit vinden wij wel zo netjes. En altijd goed om te weten, want je weet nooit wanneer je hier behoefte aan hebt.

Veiligheid is een prioriteit bij XLBox Nederland. Spreekt dit jou aan en denk je er aan om een garagebox te huren of te kopen? Kijk dan snel op het aanbod garageboxen van XLBox Nederland en zie welke garageboxen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn!

Bekijk het aanbod

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...