Het XLBlog

Kerstspullen opbergen? Een garagebox is de oplossing!

Het lijkt wel of het elk jaar gekker wordt. Nog meer lichtjes, nog meer ballen, nog meer cadeaus onder de boom. Het kan niet op. Maar waar ga je die kerstspullen opbergen als de feestelijkheden voorbij zijn?

Stalling voor de kerststal

Best gezellig hoor, Kerstmis. Maar dat gedoe altijd met al die spullen, daar zit je niet op te wachten. De buren hebben dit jaar een complete lichtshow aan de dakgoot opgehangen en in de tuin pronken talloze knipperende lichtjes, daar wil je vrouw niet voor onder doen. En wie mag het spul ophangen? Juist. En erger nog, wie mag alles daarna ook weer opbergen? Juist. Maar de berging puilt uit en de zolder zit tjokvol. Je zou best wel wat extra ruimte kunnen gebruiken.

Want op de school van de kinderen zijn ze gek op creatieve uitingen en zo komen er elk jaar meer kerstknutselwerkjes bij. Daarnaast heeft je vrouw een bijna levensgrote kerststal aangeschaft, want dat is zo leuk voor de kroost. Je hebt geen idee waar je het straks allemaal moet laten. O ja, dat was nog niet alles, er is dit jaar ook nog een joekel van een kunstkerstboom gekocht. Onder het mom van milieuvriendelijk, maar je vermoedt dat ze gewoon een grotere wilde dan de buurvrouw. Allemaal mooi en aardig, maar hoe doe je dat straks met de kerstspullen opbergen? Huur een garagebox van XLBox Nederland!

Kerstspullen opbergen, garagebox huren!

Goedbedoelde, maar ongewenste cadeaus

Lief van tante Bep dat ze midden in de zomer is begonnen met het punniken van warme truien voor de hele familie. Kleurenblind als het mensje is, zijn de combinaties niet om over naar huis te schrijven. Ook de motieven zijn van twijfelachtig kaliber. En dan hebben we het nog niet eens over het gekriebel en de jeuk als je zo’n ding daadwerkelijk aantrekt.

Waar laat je die nieuwe collectie? Boven op de stapel van voorgaande jaren? Gelukkig hoef je de natte zoenen en het standaard kneepje in je wang die je er op Kerstavond bij cadeau krijgt niet op te bergen. Op Marktplaats zetten dan maar, die goedbedoelde cadeaus? Behalve dat je betwijfelt of er iemand is die ze wil, vind je dat nogal ondankbaar. Als je ze naar de garagebox brengt die je hebt gehuurd bij XLBox Nederland, kunnen ze een jaar lang veilig in de doos zitten totdat tante Bep met Kerst weer langskomt.

kerstspullen opbergen, een garagebox is de oplossing

Statafels en gourmetstellen? Allemaal in de garagebox

Gezellig samen eten, dat is standaard met Kerstmis. De ene dag bij schoonfamilie en tweede Kerstdag is het jullie beurt om de familie te ontvangen. Een grote hoeveelheid kleine lapjes vlees is ingeslagen, de groentes zijn fijngesneden en de sauzen zijn verdeeld over de statafels. Gezelligheid ten top als het gourmetstel eens per jaar tevoorschijn komt.

Zijn de rookgordijnen opgetrokken, de vetdruppels van de muren afgeschraapt en is de geur van verbrand spek ook weggetrokken? Dan is het tijd om alles op te ruimen en over een jaar weer tevoorschijn te toveren. Omdat neefjes en nichtjes inmiddels met allerlei aanhang op de proppen komen, moest er ook dit jaar weer een extra statafel worden neergezet. Hoe meer zielen, hoe meer feestvreugd en helaas ook hoe meer spullen. Ook voor de statafels is zo langzamerhand geen ruimte meer in het berghok in de tuin. Het huren of kopen van een garagebox voor kerstspullen opbergen lijkt ineens zo gek nog niet.

Kerstspullen opbergen

Een garagebox is de perfecte plaats voor het opbergen van alle spullen die je niet het hele jaar door nodig hebt. Dump die lichtjes, boom en ballen gewoon in een hoek van je garagebox en je bent er weer voor een jaar van af. Zelfs al wil je vrouw elk jaar een andere kleur kerstversiering, jij schrikt er niet meer van. Wat jou betreft, hoeft ze de oude kerstspullen met de verkeerde kleur niet weg te gooien. Er is ruimte genoeg in je gehuurde garagebox.

Kerstspullen opbergen? Garagebox huren bij XLBox Nederland!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...