• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Puilen bij jouw thuis niet alleen de kasten uit, maar zit ook de zolder tot de nok toe vol en kan er niks meer bij in de berging? Dan wordt het hoog tijd voor een oplossing! Bij XLBox Arnhem en XLBox Nijmegen hebben ze zoveel opslagruimte, dat ze het zelfs verhuren. Zonder dollen: een garagebox huren kan zo maar eens de perfecte oplossing betekenen voor jouw ruimtegebrek. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, dus er zit er vast eentje tussen met de juiste afmetingen voor al jouw spullen.

Heb je opslagruimte nodig? Huur een garagebox!

Door een garagebox te huren maak je voor eens en voor altijd een einde aan al het ruimtegebrek. De complexen van XLBox Nederland zijn volledig indoor en je kunt eenvoudig met je auto, busje of motor tot recht voor de overheaddeur van jouw garagebox rijden. Vervolgens laad je op je gemak (zonder last van wind of regen) alle spullen in of uit de garagebox. Dat doe je op een tijdstip wanneer het jou het beste uitkomt, want je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in het garagebox complex.

Als je dan moe bent geworden van al het gesjouw, dan neem je een bakje koffie in de XLBox Business Lounge. Daar vind je niet alleen koffie, maar ook flex werkplekken waar je gratis even (via de gratis WiFi) je mail kunt checken of rustig een belletje kunt plegen. Het complex is werkelijk van alle gemakken voorzien, want er zijn zelfs toiletten aanwezig.

Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht. Zo is er 24/7 camerabeveiliging, is het alarm gelinkt met de alarmcentrale en voldoet het gehele gebouw aan alle vereisten van de brandweer. Wist je dat je met een handige app op je telefoon alles zelf in de gaten kunt houden? De camera’s zijn verbonden met die app, zodat je waar en wanneer je maar wil een vinger aan de pols kunt houden. Dat is pas een veilig gevoel!

Oneindig veel mogelijkheden

Opslag voor seizoenartikelen

Heb je geen idee meer waar je met alle kerstspullen naar toe moet als het weer januari is? Of passen je winterbanden simpelweg niet meer in de garage nu ook de jongste een elektrische fiets heeft gekregen? Of heb je geen plek meer in de berging voor de tuinstoelen en wil je die liever niet heel de winter buiten laten staan? Waarvoor je de ruimte ook nodig hebt, een garagebox is enorm veelzijdig en perfect voor het opslaan van spullen die je niet het hele jaar nodig hebt.

Je huurt al een garagebox voor een periode van 6 maanden. Maar waarschijnlijk ben je zo blij met de extra bergruimte, dat je hem nooit meer kwijt wil. Naast allerlei seizoensgebonden artikelen kun je er namelijk talloze andere spullen kwijt. Reuze handig!

Stallingsruimte voor de winter
Stallingsruimte voor jou

Opslag voor je verzameling

Je krijgt een enorme adrenalinestoot als het je gelukt is om een nieuw item voor je verzameling op de kop te tikken. Yes, gelukt! Maar wat als dat gevoel niet van lange duur is, omdat je verzameling zo groot is geworden dat je er in huis geen ruimte meer voor hebt? Dat is balen, maar gelukkig kun je altijd nog opslagruimte huren bij XLBox Arnhem of XLBox Nijmegen. Daar heb je plaats genoeg voor je hele verzameling en weet je zeker dat alles droog, vorstvrij en veilig staat.

De complexen hebben 24/7 camerabeveiliging, elke garagebox heeft een eigen rookmelder en is bovendien aangesloten op de centrale. En wanneer je je toch zorgen maakt, dan check je snel even je app. Je kunt namelijk via je telefoon, waar en wanneer je maar wil, alles in de gaten houden. Dat is pas een veilig idee.

Opslagruimte voor je inboedel

Even geen plaats voor je bankstel, omdat je gaat verbouwen? Of is je huis verkocht en moet je voor de oplevering van je nieuwe huis wat tijd overbruggen in een huur- of vakantiewoning? Dan is het fijn wanneer je opslagruimte hebt om je gehele of gedeeltelijke inboedel neer te zetten. Een garagebox bij XLBox Nederland huur je al vanaf een periode van 6 maanden en is zodoende ideaal als tijdelijke, extra bergruimte.

Alle garageboxen zijn makkelijk te bereiken met de auto (al dan niet met aanhanger) of bestelbus. De complexen zijn ruim opgezet met brede hellingbanen die ook voor volgeladen aanhangwagens of bestelbussen eenvoudig te nemen zijn op welke etage je garagebox zich ook bevindt. Bovendien kun je je spullen altijd droog in- of uitladen, want XLBox Arnhem en XLBox Nijmegen zijn volledig indoor.

Opslagruimte voor je inboedel
Opslagruimte voor je oldtimer

Opslag voor je voertuig

Geen ruimte meer om je motor binnen te zetten of gaat het adres van je caravanstalling ermee stoppen? Dat is natuurlijk jammer, maar wanneer je een garagebox huurt bij XLBox Nederland dan is alle leed zo weer vergeten. De complexen zijn van alle gemakken voorzien en uitstekend beveiligd. Jouw voertuig staat gegarandeerd vorstvrij en je kunt hem uit de stalling halen wanneer je maar wil. Je hebt met jouw persoonlijke keytag namelijk 24/7 toegang tot het complex.

Bovendien is het makkelijk om bij je garagebox te komen door de ruimte opzet en de geleidelijke hellingbanen, die door elke oldtimer, motor, auto met aanhanger of caravan genomen kunnen worden. Dat is wel zo relaxed!

Een geschikte garagebox voor iedereen!

Waarvoor je ook maar extra bergruimte nodig hebt, je kunt het met een gerust hart achterlaten in een garagebox van XLBox Arnhem of XLBox Nijmegen. Daarbij maakt het niet uit hoeveel ruimte je nodig hebt, er zijn namelijk garageboxen in veel verschillende formaten en vormen. Daar zit altijd wel een geschikte opslagruimte voor je bij.