Het XLBlog

Moe van je man en ruimte voor jezelf nodig? Een garagebox!

Natuurlijk is jouw man een leuke vent. Daarom ben je ook samen met hem. Logisch! Maar soms kan hij ook het bloed onder je nagels vandaan halen. En dan is het huis eigenlijk toch te klein en heb je ruimte voor jezelf nodig. XLBox Nederland heeft de oplossing voor je. Je huurt of koopt gewoon een garagebox in één van die luxe uitgevoerde garagebox complexen.

Ruimte voor jezelf

Even ontsnappen aan de waan van de dag (en die lieve, maar soms irritante vent), dat was nog nooit zo makkelijk. XLBox Nederland heeft diverse luxe uitgevoerde garagebox complexen waar je jouw eigen toevluchtsoord kunt kopen of huren. Alle garagebox complexen liggen centraal, vlakbij diverse snelwegen en het centrum van een grote stad. Eerst even shoppen en dan je aankopen veilig opbergen? Niemand die commentaar levert: “Ben je nou alweer gaan shoppen? Wat heb je nou weer gekocht?”

Bovendien biedt de garagebox ruimte genoeg om alle kleding, tassen en schoenen op te bergen die je even niet meer gebruikt (of in de verkoop hebt gezet op Vinted). En wat dacht je van een plek om het oude speelgoed van de kinderen op te bergen? Een garagebox van XLBox Nederland is een uitstekend alternatief voor de kille zolder met al die spinnenwebben en lastige vlizotrap waar je met geen mogelijkheid grote dozen naar boven kunt krijgen.

Ontdek ons aanbod

ruimte voor jezelf

Auto- en vrouwvriendelijk

De garagebox complexen van XLBox Nederland zijn niet alleen dichtbij het stadscentrum met alle terrasjes en winkels, alle garageboxen zijn ook nog eens stuk voor stuk makkelijk bereikbaar. Je parkeert je auto eenvoudig pal voor je eigen garagebox. Ook wanneer dat ding zich op de bovenste etage bevindt, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Je vindt er namelijk geen akelige, enge autolift, die 9 van de 10 keer niet werkt. XLBox Nederland heeft hellingbanen gemaakt. En die zijn ruim opgezet zonder lastige (haarspeld)bochten of krappe en steile hellingen. Je bereikt jouw garagebox dus met gemak.

Een bijkomend voordeel is dat alles overdekt is. Je hoeft niet met al je tassen te ploeteren door de regen om naar je bergruimte te lopen, zodat je mascara gewoon op je wimpers blijft zitten en niet ineens halverwege je wangen zit. Ook je haar blijft netjes in de plooi, maar mocht je twijfelen over je looks, dan kun je gratis gebruik maken van de damestoiletten in het complex. En huur of koop je een bedrijfsunit? Dan heb je gewoon een hele toiletruimte voor jezelf alleen!

ruimte voor jezelf als vrouw

Een relaxte werkplek

Als je thuis geen fijne werkplek hebt of wanneer het een drukte van belang is, ook dan kun je terecht bij XLBox Nederland.  Dus werkt je man thuis en hebben de kinderen vrij omdat er geen vervangende leerkracht beschikbaar was? Ga snel naar XLBox Nederland.  Alle garagebox complexen hebben namelijk een XLBox Business Lounge met gratis flex werkplekken. Dat zijn mooi ingerichte ruimtes waar je rustig kunt werken en kunt genieten van Barista Quality koffie of een bakje thee.

Wanneer je een garagebox huurt of koopt, dan mag je gratis gebruik maken van de XLBox Business Lounge. Verder is er, net als in de rest van het garagebox complex, razendsnel glasvezel internet (WiFi). Even op je gemak de administratie bijwerken, je mailbox leegmaken en reageren op berichten die niet kunnen wachten? De flex werkplekken zijn perfect voor nog meer ruimte voor jezelf.

De plek voor je eigen bedrijf

Heb je een webshop en gaan de zaken je voor de wind? Moppert die man van je omdat het hele huis vol staat met producten en verpakkingsmateriaal en hij geen plek meer heeft voor zijn modelspoorbaan? Een garagebox is de perfecte plaats om de gehele voorraad op te slaan. En als je er meteen een inpakstation maakt, dan kun je gelijk alle orders verzendklaar maken. Daarna neem je een bakje koffie in de XLBox Business Lounge en werk je de administratie op je gemakje bij.

Alle garageboxen hebben een eigen postadres en brievenbus. Dat is handig, want zo hou je zakelijk en privé gescheiden. En als het allemaal echt lekker loopt, dan huur of koop je een bedrijfsunit. Daar kun je nog meer voorraad kwijt. Je hebt er ook je eigen toilet, keukenblokje en je vindt er een verdieping waar je een kantoor kunt realiseren (of voorraad neerzet, wat jij wil). Geen gezeur meer van man en kind(eren) dat je bedrijf te veel ruimte in beslag neemt in huis, maar eindelijk ruimte voor jezelf!

Solide investering

Even zonder dollen, dames. Ben jij als onafhankelijke vrouw op zoek naar een solide investering, maar krijg je de kriebels van aandelen en crypto’s? Dan is het kopen van een garagebox echt iets voor jou. Naast een waardevermeerdering kun je ook rendement halen uit de verhuur.

Wanneer je het lastig vindt om een huurder te vinden en opziet tegen alle papierwerk, dan kan XLBox Nederland je al het werk uit handen nemen door op zoek te gaan naar een geschikte huurder en alle administratie voor je te regelen. Waarom trouwens stoppen bij één garagebox? Koop er gewoon één voor de verhuur en eentje om zelf te gebruiken.

Informeer naar de mogelijkheden!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...