• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Je bedrijf gaat als een speer en je blijft groeien. Eigenlijk gaat alles je voor de wind. Toch is er iets waarvoor je nog een oplossing moet zien te vinden. Je mist ruimte. Stallingsruimte om precies te zijn. Niet alleen je bedrijf is gegroeid, ook het aantal spullen dat je nodig hebt, is groter geworden. Gelukkig zijn er de garageboxen van XLBox Nederland. Die zijn beschikbaar in diverse formaten, zodat er altijd wel eentje is die aansluit bij jouw wensen.

Op zoek naar stallingsruimte? XLBox Nederland

Het unieke drive-in concept van XLBox Nederland is zo opgezet dat je makkelijk met je auto, motor of bestelauto bij je garagebox kunt komen. De brede hellingbanen hebben een geleidelijke stijging, zodat je jouw garagebox altijd makkelijk kunt bereiken, ongeacht op welke verdieping hij ligt. Ook een auto met aanhanger vormt geen enkel probleem. Dat is wel zo handig. Daarnaast kun je altijd droog laden en lossen, want alle stallingsruimtes zijn indoor.

Over de beveiliging hoef je je geen zorgen te maken als je kiest voor een stallingsruimte bij XLBox Arnhem of XLBox Nijmegen. Je kunt jouw kostbare bedrijfsmiddelen met een gerust hart achterlaten, want de complexen zijn voorzien van 24/7 camerabeveiliging, die je bovendien op afstand kunt checken via een app op je telefoon. Daarnaast is het alarmsysteem aangesloten op de alarmcentrale en voldoen de complexen aan alle vereisten van de brandweer.

Heb je regelmatig behoefte aan een werkplek, maar is het huren van kantoorruimte een stap te ver? Dan word je ongetwijfeld blij van de flex werkplekken waar je als huurder gratis gebruik van mag maken. Even je administratie bijwerken, een telefoontje plegen of simpelweg netwerken met andere ondernemers? Het kan allemaal en als je houdt van goede koffie, dan neem je er gewoon een bak “barista quality” koffie bij. XLBox Nederland biedt standaard uitgebreide mogelijkheden voor ondernemers zoals jij, zodat jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.

Eindeloze mogelijkheden voor stalling...

Stalling van voertuigen

Is je bedrijf in de loop der tijd zo gegroeid, dat je ruimtegebrek hebt? Lukt het je niet meer om alle voertuigen in je eigen garage te stallen? Nu loop je tegen de uitdaging aan om alle kostbare voertuigen veilig te stallen. Je laat die scooters en motoren liever niet buiten staan als ze niet gebruikt worden. Of wat dacht je van de fietsen van je fietsverhuurbedrijf, waarbij je in de wintermaanden minder verhuurt? Een garagebox is in die gevallen de perfecte oplossing.

Wanneer je kiest voor opslag in een stallingsruimte van XLBox Arnhem of XLBox Nijmegen, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over diefstal of vernieling. De complexen van XLBox Nederland zijn uitstekend beveiligd.

Stallingsruimte voor jouw onderneming - Voertuigen
Stallingsruimte voor jouw onderneming - Aanhangwagen

Stalling van aanhangers

De aanschaf van die aanhanger bleek een schot in de roos. Je personeelsleden gebruiken hem te pas en te onpas. Maar wanneer hij niet gebruikt wordt, dan is het een behoorlijke sta-in-de-weg. Eigenlijk heb je er geen ruimte voor. Gelukkig kun je hem stallen in een garagebox van XLBox Nederland. Daar staat hij voor niemand in de pad en kan hij gebruikt worden wanneer het nodig is. Bij XLBox Arnhem en XLBox Nijmegen heb je namelijk 24/7 toegang tot je stallingsruimte.

Daarnaast is hij zo opgepikt wanneer je hem wel nodig hebt, want alle complexen zijn centraal gelegen bij diverse uitvalswegen en het stadscentrum.

Stalling van nog veel meer

Ook voor je bestelbus of bedrijfswagen is een garagebox de ideale stallingsplaats. Scooters, oldtimer of een quad? Er is voor elk voertuig wel een geschikt formaat te vinden. Bovendien kun je naast het voertuig ook onderdelen, voorraad, gereedschap en een werkbank kwijt in de garageboxen van XLBox Arnhem en XLBox Nijmegen.

Even sleutelen behoort tot de mogelijkheden en als je daarnaast even de boekhouding wil doen of wat mensen wil bellen, dan kun je gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge.

Stallingsruimte voor jouw onderneming

Kies het formaat dat bij jouw onderneming past

Waarvoor je de ruimte van XLBox Nederland ook wil gebruiken, er is altijd wel een garagebox te vinden die geschikt is voor jouw bedrijf. Er zijn verschillende formaten en afmetingen beschikbaar, waarbij je ook nog de mogelijkheid hebt om een bedrijfsunit te huren. Een bedrijfsunit heeft 2 etages en biedt daardoor nog meer stallingsplaats. Daarnaast kun je de bovenverdieping van de bedrijfsunit gebruiken als kantoor of praktijkruimte. Ideaal als je naast rijlessen ook theorie verzorgt of wanneer je een administratief medewerker hebt.

Of… het zal duidelijk zijn: de garageboxen en bedrijfsunits van XLBox Nederland zijn voor vele doeleinden geschikt!