• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Is jouw onderneming de laatste tijd lekker gegroeid en blijven de opdrachten maar komen? Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar al die nieuwe klanten zorgen ervoor, dat je echt meer ruimte nodig hebt om alles voor te bereiden en in elkaar te zetten. Wanneer je een garagebox huurt, dan heb je meteen werkruimte en opslag genoeg.

Aan de slag

Nog even snel in de avonduren wat af maken? Geen probleem, je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht in jouw garagebox. De garagebox complexen van XLBox in Arnhem en Nijmegen liggen lekker centraal (dichtbij het centrum en verschillende snelwegen), dus je bent er zo. Je kunt met al je materiaal tot aan de overheaddeur van je garagebox rijden en alles droog laden en lossen. Het hele complex is namelijk indoor.

De garagebox complexen XLBox Arnhem en Nijmegen zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt er gegarandeerd vorstvrij aan het werk en elke garagebox heeft zijn eigen meterkast. Je betaalt zodoende alleen de stroom die je zelf hebt verbruikt. Ook aan veiligheid is gedacht. Zo is er continue camerabeveiliging met een doorschakeling naar de alarmcentrale, hebben alle ruimtes een eigen rookmelder en voldoet het gehele complex aan de vereisten van de brandweer.

Daarnaast is het complex voorzien van razendsnel glasvezel internet waar je gratis gebruik van mag maken. Na het werk kun je even bijkomen met een heerlijke bak “barista kwaliteit” koffie, die je kunt vinden bij de flex werkplekken. Ook die mag je als huurder gratis gebruiken.

Talloze mogelijkheden...

Werkruimte voor ondernemers in de bouwsector

Of je nu kozijnen en schuifpuien maakt, muren voorziet van strak stucwerk of zolderruimtes vergroot door het plaatsen van een dakkapel, een garagebox is de ideale ruimte om voorbereidende werkzaamheden te doen. Je staat droog, vorstvrij en kunt alles makkelijk en snel in je bus laden. De complexen zijn zo opgezet, dat je eenvoudig recht voor je garagebox kunt parkeren, ongeacht op welke verdieping je garagebox zich ook bevindt.

Grote bestelbus of auto met aanhangwagen? Ze komen zonder problemen de hellingbanen op. Bovendien is het gehele complex indoor, zodat je altijd droog kunt laden en lossen.

Werkruimte voor jouw onderneming - Aannemers
Werkruimte voor jouw onderneming - Onderhoud en reparaties

Werkruimte voor onderhoud en reparaties

Heb jij twee rechterhanden en weet je wel raad met reparaties van kapotte apparaten? Dan is een garagebox de perfecte plaats om reparaties uit te voeren. Naast de nodige bergruimte voor alle onderdelen en gereedschap, is er in de garagebox plaats genoeg om een ruime werkbank neer te zetten waaraan je de nodige klussen kunt uitvoeren.

En vind je het fijn om in de avonduren of weekenden nog snel wat zaken af te ronden? Geen probleem, je kunt wanneer je maar wilt bij je garagebox. Bij XLBox Nederland doen we namelijk niet aan afspraken of beperkte openingstijden.

Werkruimte voor webshopeigenaren

Een garagebox is niet alleen de ideale ruimte voor je webshopvoorraad, je kunt er ook een functioneel inpakstation inrichten. Op die manier kun je vanuit je voorraad meteen alle bestellingen verpakken en verzenden. En wanneer je even een telefoontje moet plegen of je administratie bij wil werken, dan maak je gewoon gebruik van 1 van de gratis flex werkplekken onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Wist je trouwens dat elke garagebox een eigen postadres heeft? Op die manier kun je de garagebox gebruiken als inschrijvingsadres voor de Kamer van Koophandel en hou je zakelijk en privé makkelijk gescheiden.

Opslagruimte voor jouw onderneming - Webshop voorraad
Werkruimte voor jouw onderneming - DJ

Werkruimte gecombineerd met opslag

Wanneer je naast bergruimte ook regelmatig kantoorruimte nodig hebt, dan kun je ervoor kiezen om een kantoor te huren. Maar wanneer je die ruimte niet dagelijks gebruikt, dan is dat een erg dure optie. Als je opslagruimte huurt bij XLBox Nederland, dan mag je gewoon gratis gebruik maken van de flex werkplekken in het complex.

Daar kun je niet alleen afspreken met leveranciers of klanten, maar ook je boekhouding bijwerken. Je vindt er naast razendsnel glasvezel internet ook “barista quality” koffie. Bij XLBox Nederland vind je alles om van je bedrijf een nog groter succes te maken.

Altijd een ruimte die bij jouw onderneming past

Zoveel ondernemers, zoveel wensen. Dat snappen we bij XLBox Nederland als geen ander. Daarom zijn er verschillende formaten beschikbaar en kun je zelf kiezen welke afmetingen het beste bij jouw wensen passen. En heb je behalve werkruimte ook opslag nodig, dan kun je kiezen voor een bedrijfsunit. Deze zijn te vinden in Arnhem en Nijmegen en bieden nog meer ruimte. Hoeveel ruimte je ook nodig hebt, er is altijd een geschikte werkruimte voor jouw bedrijf in Arnhem of Nijmegen.