• 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Omdat de laatste jaren de vraag enorm is gestegen naar de bouw van bedrijfspanden, speelt ook XLBox Nederland hierop in. Zo bouwt XLBox Nederland bij het bouwen van een nieuw garagebox complex ook een aantal bedrijfsunits. Het voordeel van deze bedrijfsunits is dat ondernemers en ook particulieren tegen relatief lage kosten een bedrijfspand kunnen kopen of huren. Wij bieden verschillende units aan in diverse afmetingen. Zo is er voor iedereen een geschikte unit om te gebruiken als opslagruimte in combinatie met een werkruimte, denk hierbij aan bijvoorbeeld een kantoorruimte.

Bedrijfsunit kopen bij jou in de buurt

XLBox Nederland bouwt diverse garagebox complexen door heel Nederland. Zo zijn er naast garageboxen tegenwoordig ook bedrijfsunits te koop of te huur bij de nieuwe locaties. Op de volgende XLBox locatie zijn meerdere zelfstandige bedrijfsunits beschikbaar voor koop of huur: Arnhem, Nijmegen en Lelystad. De XLBox locaties zijn altijd goed bereikbaar en bevinden zich in de buurt van steden en snelwegen. Hierdoor is jouw bedrijfsunit ook goed bereikbaar voor jezelf of voor klanten.

Een bedrijfsunit bevindt zich op de begane grond en is verdeeld over twee bouwlagen. En parkeren? Daar hoef je niet over in te zitten. Alle bedrijfspanden zijn namelijk inclusief eigen parkeergelegenheid.

Wil jij een bedrijfsunit kopen bij jouw in de buurt, maar heeft XLBox Nederland hier nog geen locatie. Laat het ons weten en help ons aan een nieuwe locatie. Wanneer jij dé gouden tip voor ons hebt, belonen wij jou met een gratis garagebox van 25m2.

Bedrijfsunit te huur of te koop bij XLBox Nederland

Bedrijfsunit gebruiken als jouw ideale bedrijfsruimte

Wij bieden diverse formaten bedrijfsunits aan in Arnhem, Nijmegen en Lelystad. Het is maar net welke eisen een ondernemer of particulier eraan stelt. Een bedrijfsunit is zeer geschikt als bedrijfsruimte voor zzp’ers, een VOF of eenmanszaak in diverse branches.

De units bieden de mogelijkheid om een deel te gebruiken als opslagruimte en als werkruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld ondernemers met een webshop of aannemers met voorraden.

 • Vrije hoogte: b.g. 350 cm, 1e etage 275 cm
 • Doorrijhoogte elektrisch bedienbare Hörmann overheaddeur 325 cm
 • Vloerbelasting betonnen begane grond vloer max. 1000 kg/m2
 • Vloerbelasting betonnen verdiepingsvloer max. 500 kg/m2
 • Toilet met fontein
 • Meterkast met afgedopte leidingen water en elektra 3x25A
 • Kozijnen 1e etage met dubbel glas
 • Vloer en gevel geïsoleerd
 • Aansluitpunten voor keuken
 • Gevlinderde betonvloer b.g. en 1e etage

Wat kost een bedrijfsunit per m2

Garageboxen kopen in Nijmegen

Benieuwd naar de kosten voor een bedrijfsunit kopen? De kosten van een bedrijfsunit per m2 liggen ongeveer tussen de 1.250 en 1.500 euro. De prijzen zijn afhankelijk van de locaties, specificaties en de wensen van de koper. De kosten voor het kopen van een bedrijfspand in de vorm van een unit bij XLBox Nederland liggen relatief laag in vergelijking met andere bedrijfspanden.

Daarbij komt ook dat de grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht welke het recht geeft op het uitsluitend gebruik daarvan. En wist je dat elke unit separaat met een hypotheek te belasten is en/of vrij om te verkopen of te verhuren?

Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijk buitenterrein, wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren (VVE) opgericht, waarvoor door XLBox Nederland een externe VVE beheerder wordt voorgesteld. Handig, zo weet je zeker dat de bedrijfsunits goed onderhouden worden.

Een bedrijfsunit (privé) kopen om te verhuren

Met een eigen bedrijfsruimte investeer je direct in je onderneming. Met voldoende financiële middelen kan het op termijn financieel interessant zijn om een bedrijfspand te kopen in plaats van huren.

Het kopen van een bedrijfsunit kan ook een interessante investering zijn. Zo is het mogelijk om een unit (privé) te kopen en deze vervolgens te verhuren. Natuurlijk brengt het investeren ook de nodige risico’s met zich mee, maar over het algemeen zijn dit zeer goede investeringen gebleken. Zo levert de verhuur ongeveer 6-9% rendement op.

De locatie voor zo’n investering is natuurlijk zeer belangrijk. Daarom bouwt XLBox Nederland alleen garagebox complexen in combinatie met bedrijfsunits op A locaties. Altijd goed bereikbaar, dichtbij grote steden en snelwegen. Dit zorgt ervoor de jouw unit waarschijnlijk ook in waarde zal stijgen de komende jaren.

Daarnaast kan het aankopen van een eigen bedrijfspand een extra pensioenpot zijn. Dat geldt voornamelijk voor ondernemers maar ook als particulier kunt u de waardevermeerdering gebruiken als aanvulling op uw pensioen.