Over XLBOX Zoetermeer

XLBox Nederland biedt drive-in garageboxen te huur en te koop aan. De locaties van deze complexen en de garageboxen zijn bereikbaar met de auto. Er zijn diverse formaten garageboxen beschikbaar en daarom zit er altijd wel een garageboxen tussen die aan jouw wensen voldoet.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Het XLBox concept

XLBox Nederland is de ideale plek om veilig je spullen op te slaan, je hobby uit te voeren of aan je auto te knutselen. Elke garagebox is voorzien van een sectionaaldeur, LED verlichting, een dubbel stopcontact, rookmelder die 24/7 in contact staat met een brandcentrale, tussenmeters, glasvezel internet (WiFi) en in de centrale ruimte zijn toiletten en douches beschikbaar.

Je kunt bij ons kiezen of je wilt huren of kopen. Zoek je simpelweg een betrouwbare plek om je spulletjes op te slaan, je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij XLBox Nederland aan het goede adres. Bij ons kun je een garagebox huren of kopen. Ook kun je het de aanschaf van een garagebox zien als een goede investering met bijna 9% rendement. Al onze boxen zijn te koop en je bent vrij om er zoveel te kopen als dat er beschikbaar zijn.

XLBox concept

Waarom kies je voor XLBOX

Indoor Complex

Gunstige locatie

Werkplek Combinatie

24 / 7 toezicht

Verschillende formaten

Alles online regelen

Het eerste indoor garagebox complex in Nederland. Alle garageboxen zijn met de auto bereikbaar.

De XLBox Nederland locaties zijn gunstig gelegen, dichtbij de snelweg en goed bereikbaar.

Jouw garagebox kan gecombineerd worden met een werkplek in onze business-lounge.

XLBox is voorzien van 24/7 camerabeveiliging, rookmelders en maakt gebruik van keytags.

Er zijn diverse formaten garageboxen beschikbaar, dus altijd een garagebox naar jouw wensen.

Binnenkort lanceren wij een systeem waarbij alles online geregeld kan worden.

Wat klanten zeggen over XLBox

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

XLBOX staat voor kwaliteit

Wij hechten enorm veel waarden aan uw spullen en daarom besteden wij extra veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen. Alle garageboxen zijn voorzien van 10cm dik beton muren, er is 24/7 toezicht met camerabewaking en rookmelders. Veiligheid van de garageboxen en dus jouw spullen is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Daarnaast zijn onze boxen voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij toegang hebt tot het complex en jouw garagebox.

Daarnaast bieden wij naast de garageboxen ook werk- en flexplekken aan bij XLBox Zoetermeer. De combinatie van de garageboxen en werkplekken draagt ook bij aan onze kwaliteit. Het is belangrijk dat je hier lekker kunt werken en daarom zijn deze werkplekken ook voorzien van razendsnel Internet (WiFi), een keuken, toilet en zelfs douches zijn aanwezig.

Garageboxen huren of kopen

Bij XLBox kun je kiezen om een garagebox te huren of te kopen. Zoek je simpelweg een betrouwbare plek om je spulletjes op te slaan,  je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Bij ons kun je een garagebox huren of kopen. Ook kun je het de aanschaf van een garagebox zien als een goede investering met bijna 9% rendement. Al onze boxen zijn te koop en je bent vrij om er zoveel te kopen als dat er beschikbaar zijn.

Zoek je een garagebox voor jezelf? Of wil je garageboxen gaan verhuren? Alles is mogelijk!

0% Spaarrente? 9,0% bruto rendement

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.

Meer over het rendement