• 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een garagebox bij XLBox Nederland is de ideale plek om voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je motor of auto te stallen of als extra berging. Een XLBox garagebox is multifunctioneel.

Een garagebox bij XLBox Nederland

Garagebox als opslagruimte

De garageboxen zijn van alle gemakken voorzien zoals:

 • 24/7 Toegang met eigen keytag
 • Stopcontacten
 • LED verlichting
 • Betonnen vloeren en brede hellingbanen
 • Geïsoleerd en vorstvrij complex
 • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag en mobiele app)
 • Mechanische ventilatie
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging
 • Camerabewaking
 • Postbus geschikt voor een KVK inschrijving

Een garagebox kopen of huren

Het is mogelijk om een garagebox te kopen of huren bij XLBox Nederland. Een garagebox bij XLBox is bij uitstek de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je auto, motor, of camper te stallen of als gewoon als extra berging voor inboedel. Voor al deze toepassingen is een garagebox van XLBox Nederland uitermate geschikt.

Daarnaast is het kopen van een garagebox een goede investering als vastgoed belegging.Door het enorme ruimtegebrek in Nederland is de vraag naar opslagruimte gegroeid. Zo kan het verhuren van een garagebox zorgen voor een maandelijkse stroom aan huurinkomsten, zeker nu je bij jouw bank geen rente meer krijgt maar zelfs rente moet betalen over het saldo van je rekening.

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. Geen tijd en zin in de rompslomp? XLBox Nederland kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het financiële en technische beheer voor je te regelen.

Garagebox en hellingbaan

XLBox staat voor kwaliteit

XLBox Garagebox auto met aanhanger

Wij hechten enorm veel waarde aan uw spullen en daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen.

Alle garageboxen zijn standaard voorzien van elektrische deuren van Hörmann, geïsoleerde 10cm dikke tussenwanden en er is 24/7 cameratoezicht. Daarnaast is elke garagebox voorzien van LED verlichting, een dubbel stopcontact, rookmelder en een tussenmeter. De veiligheid van de garageboxen en jouw spullen zijn een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Jij hebt 24/7 toegang met jouw persoonlijke keytag of mobiele app tot het garagebox complex en jouw garagebox.

XLBox is het eerste indoor vorstvrij garagebox complex in Nederland waar jij alle garageboxen, op elke etage, kunt bereiken met je auto, motor of bestelbus.

Jouw garagebox combineren met een flex werkplek

Een groot voordeel van het kopen of huren van een XLBox garagebox is dat je de garagebox kan combineren met een flex werkplek. Een uniek ‘work & store’ concept. Als eigenaar of huurder van een garagebox mag jij kosteloos gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge. De XLBox Business Lounge is voorzien van meerdere flex werkplekken, heerlijke koffie, razendsnel glasvezel internet.

Daarnaast zijn er ook openbare toiletten aanwezig en is het gehele garagebox complex voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi). Dus ook in jouw garagebox kun je gebruik maken van supersnel internet.

Eigenschappen van een XLBox garagebox

1.

Overheaddeur van Hörmann: Elke garagebox heeft een elektrische sectionaal overheaddeur of roldeur van Hörmann. Een soepel lopende kwaliteitsdeur, te openen met handzender of smartphone. 10 jaar garantie op de deur en 5 jaar garantie op de motor.

2.

Brandwerend materiaal: De buitengevels van het complex en de garageboxen zijn 60 minuten brandwerend. Zij voldoen hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit testen uitgevoerd door TNO.

3.

Stroom/Verlichting: Alle garageboxen worden voorzien van een dubbel stopcontact, LED verlichting en een eigen tussenmeter. Hierdoor betaal je alleen voor je eigen verbruik.

4.

Sanitaire voorzieningen: De garageboxen zelf hebben geen wateraansluiting, maar elke XLBox locatie heeft een gemeenschappelijke sanitaire voorziening met wateraansluiting en toiletten.

5.

Box climate control: Je kunt optioneel kiezen voor infrarood verwarming of airco in de garagebox. Dit is een handige optie als je er een paar uur in wilt klussen of goederen wilt opslaan die op temperatuur moeten blijven.

6.

Geavanceerd toegangscontrolesysteem: De garageboxen zijn voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij 24/7 toegang hebt tot het complex en jouw garagebox. Het complex heeft 24/7 camerabewaking en iedere garagebox is uitgerust met een rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale.

7.

Energie neutraal: De gemeenschappelijke ruimtes van de XLBox locatie zijn energieneutraal door plaatsing van tientallen zonnepanelen op het dak. Kortom, ook aan duurzaamheid is gedacht.

8.

XLBox Business Lounge: Iedere gebruiker van een garagebox bij XLBox Nederland kan gratis gebruik maken van de XLBox Business Lounge met gratis flex werkplekken, glasvezel WiFi en heerlijke ‘Barista Quality’ koffie.

9.

Indoor drive-in garagebox complex:  Alle garageboxen, op elke etage, zijn bereikbaar per auto. Door het hele garagebox complex zijn betonnen vloeren en brede hellingbanen geplaatst. Zo kun je heel comfortabel met jouw auto, motor of bus jouw eigen garagebox bereiken.

Beleggen in vastgoed icoon

9,0% Bruto rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.