Dat garageboxen te gebruiken zijn voor opslagruimte, dat is bekend. Maar XLBox Nederland biedt ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken flex werkplekken in de XLBox Business Lounge en bij XLBox Zoetermeer kun je ook kantoorruimte huren.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

XLBOX flex werkplekken en kantoorruimtes

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek naar een rustige, veilige werkplek op een centrale locatie. Dan kun je bij alle locaties van XLBox Nederland gratis gebruik maken van een flex werkplek in de XLBox Business Lounge.

Zoek je een afgescheiden werkruimte voor korte of lange termijn? Bij XLBox Zoetermeer kun je ook aparte kantoorruimte huren. Vraag naar de mogelijkheden!

XLBox Nederland garageboxen

Flex werkplekken

In onze XLBox Business Lounges kun je rustig je laptop openklappen om je administratie bij te werken of een bak koffie drinken. Alle XLBox Nederland locaties hebben flex werkplekken waar jij gratis gebruik van kunt maken. Even netwerken of bijkomen van het in- of uitladen? Trek je dan gerust even terug in de XLBox Business Lounge.

De XLBox Business Lounge is van alle gemakken voorzien. Er is razendsnel glasvezel internet, heerlijke ‘Barista Quality’ koffie en er zijn gescheiden dames/heren toiletten aanwezig. Een ideale combinatie als je naast opslagruimte ook een rustige werkruimte zoekt om bijvoorbeeld jouw administratie te doen. Bij XLBox Zoetermeer vind je daarnaast ook kantoorruimte die je kunt huren.

Kantoorruimte

flex werkplek garagebox

Bij de XL Business Lounge in Zoetermeer vind je naast de flex werkplekken ook gerenoveerde kantoorruimtes met eigen temperatuurregeling en airco. Zoek je voor langere tijd een mooie werkplek met wat meer privacy op een A-locatie? Huur dan één van de fraaie kantoorruimtes bij XLBox Zoetermeer.

Net als in de XLBox Business Lounge beschik je over razendsnel glasvezel internet (WiFi), ‘Barista Quality’ koffie en gescheiden dames/heren toiletten. Bij XLBox Zoetermeer is het daarnaast ook nog mogelijk om gebruik te maken van de douches.

Beleggen in vastgoed icoon

9,0% Bruto rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.