Dat garageboxen te gebruiken zijn voor opslagruimte, dat is bekend. Maar XLBox Nederland biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van moderne kantoorruimtes en flex werkplekken in de XLBox Business lounge.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

XLBOX flex werkplekken en kantoorruimtes

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek bent naar een rustige, veilige werkplek, op een centrale locatie en die je alleen hoeft te huren als je hem nodig hebt. Daarom kun je bij XLBox Nederland ook een kantoorruimte of flex werkplek huren.

Zoek je een werkruimte voor korte of lange termijn ? Vraag naar de mogelijkheden, want wij kunnen je daaraan helpen.

XLBox concept

Flex werkplekken

In onze compleet gerenoveerde XLBox Business lounge kunt je terecht voor flex werkplekken. Alle XLBox locaties zijn voorzien van flex werkplekken waar jij gebruikt van kunt maken. Heb je even een stil plekje nodig te werken achter jouw laptop? Trek je dan gerust even terug en maak gebruik van de flex werkplekken in de XLBox Business lounge.

De XLBox Business lounge is van alle gemakken voorzien. Er is razendsnel glasvezel internet, heerlijke ‘Barista Quality’ koffie en gescheiden dames/heren toiletten aanwezig. Een ideale combinatie als je naast opslagruimte ook een rustige werkruimte zoekt om bijvoorbeeld jouw administratie te doen.

Kantoorruimte

flex werkplek garagebox

De XL Business lounge in Zoetermeer is naast de flex werkplekken ook voorzien van gerenoveerde kantoorruimtes met eigen temperatuurregeling en airco. Zoek je voor langere tijd een mooie werkplek met wat meer privacy op een A-locatie? Huur dan één van onze fraaie kantoorruimtes.

Net als in de XLBox Business lounge beschik je over razendsnel glasvezel internet (WiFi), Barista Quality’ koffie, en gescheiden dames/heren toiletten. Bij XLBox Zoetermeer is het daarnaast ook nog mogelijk om gebruik te maken van de douches.

9,0% Bruto rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.