Dat garageboxen te gebruiken zijn voor opslagruimte, dat is bekend. Maar XLBox Nederland biedt ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken flex werkplekken in de XLBox Koffiebar.  Alleen bij XLBox Zoetermeer kun je ook kantoorruimtes huren.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

XLBOX flex werkplekken en kantoorruimtes

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek naar een rustige, veilige werkplek op een centrale locatie. Dan kun je bij alle locaties van XLBox Nederland gratis gebruik maken van een flex werkplek in de XLBox Koffiebar.

 

XLBox Nederland garageboxen

Flex werkplekken

In onze XLBox Koffiebar kun je rustig je laptop openklappen om je administratie bij te werken of een bak koffie drinken. Alle XLBox Nederland locaties (m.u.v. Zoetermeer) hebben flex werkplekken waar jij gratis gebruik van kunt maken.

De XLBox Koffiebar is van alle gemakken voorzien. Er is razendsnel glasvezel internet, heerlijke ‘Barista Quality’ koffie en er zijn gescheiden dames/heren toiletten aanwezig. Een ideale combinatie als je naast opslagruimte ook een rustige plek om even bijvoorbeeld jouw administratie te doen.

Kantoorruimte

flex werkplek garagebox

Bij de XLBox koffiebar vindt je flex werkplekken met eigen temperatuurregeling en airco.

In de XLBox Koffiebar beschik je over razendsnel glasvezel internet (WiFi), ‘Barista Quality’ koffie en gescheiden dames/heren toiletten.

Beleggen in vastgoed icoon

Mooi rendement bij XLBox

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een mooi jaarlijks rendement. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.