Het XLBlog

Het laatste XLbox nieuws

Waarvoor mag je een garagebox niet gebruiken?

De garageboxen van XLBox Nederland kun je voor een lange lijst aan dingen gebruiken. Dat is fijn, maar er zijn ook zaken waarvoor je de garagebox juist niet mag gebruiken. Sommige verboden zullen logisch klinken, maar er zijn er ook een paar die minder voor de hand liggen. Dat is meteen de reden waarom we voor je op een rijtje hebben gezet waar je een garagebox niet mag gebruiken!

Lees dit artikel

Groter huis kopen of een garagebox huren?

In de loop van de tijd is je gezin gegroeid en het aantal spullen in huis ook. De zolder en berging puilen uit en jullie overwegen om te verhuizen naar een grotere woning. Daar kleven jammer genoeg wel wat nadelen aan. De kinderen willen op dezelfde school en sportclubjes blijven, je vrouw wil dicht bij haar familie en vriendinnen blijven wonen en bovendien hangt er een behoorlijk prijskaartje aan een groter huis.

Lees dit artikel

Alle verzamelaars verzamelen! Garagebox als opslag voor verzamelingen

Je bent er al heel wat jaren zoet mee en je krijgt er nog steeds geen genoeg van. Maar je vrouw wel. Dat is dan weer jammer. En als je heel eerlijk bent, dan snap je haar wel een beetje. Het hele huis staat zo langzamerhand van onder tot boven helemaal vol met jouw verzameling. En zij is al die sneakers, voetbalplaatjes, munten, postzegels, stripboeken, modeltreintjes, pokémonkaarten en grappige beeldjes echt beu.

Lees dit artikel

Kerstspullen opbergen? Een garagebox is de oplossing!

Het lijkt wel of het elk jaar gekker wordt. Nog meer lichtjes, nog meer ballen, nog meer cadeaus onder de boom. Het kan niet op. Maar waar ga je die kerstspullen opbergen als de feestelijkheden voorbij zijn?

Lees dit artikel

Samenwonen? Wat doe je met de inboedel?

Het gaat er nu dan toch echt van komen! Jullie zijn al een hele tijd samen en het is tijd voor de volgende stap: samenwonen. Er komt nu van alles op je af, want er moeten allerlei zaken geregeld worden. Zo zullen jullie moeten beslissen wie er gaat verhuizen en wie blijft wonen of dat er misschien voor een heel nieuw paleisje gezorgd moet worden.

Lees dit artikel

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...