Het XLBlog

Het laatste XLbox nieuws

Voorjaarsschoonmaak, zo krijg je je huis op orde

Nu de zon steeds vaker schijnt, de dagen langer worden en de bloembollen in bloei staan, is het tijd om je huis van top tot teen aan te pakken en te beginnen met de voorjaarsschoonmaak. Tijd voor actie!

Lees dit artikel

Blijft je vrouw zeuren? Hobbyruimte te huur!

Het is je lust en je leven, dus eigenlijk snap je niet zo goed waar je vrouw zo moeilijk over doet. Ja, je hobby neemt inderdaad behoorlijk wat ruimte in beslag. Daar heeft ze een punt. Misschien toch maar eens nadenken over het huren van een hobbyruimte?

Lees dit artikel

Inboedel opslaan? 9 tips en tricks

Je gaat je volledige inboedel tijdelijk opslaan. Hoe doe je dat op de meest efficiënte manier en hoe zorg je ervoor dat al je spullen ongeschonden uit de opslag komen? Wij geven 9 tips!

Lees dit artikel

Wintersport spullen opbergen? Zo doe je dat!

Het is weer voorbij en vol weemoed denk je terug aan de besneeuwde bergtoppen. Het is tijd voor wintersport spullen opbergen. Hoe doe je dat?

Lees dit artikel

Opslag voor webshop

Jouw webshop draait als een malle. Mensen weten je te vinden, de verkopen gaan lekker en je hebt het idee dat er nog veel meer mogelijk is. The sky is the limit, maar waar laat je de voorraad? Op de zolder of in de berging is eigenlijk niet genoeg ruimte, dus wat nu? Of ben je net gestart met een online winkel en heb je veel voorraad, maar nog niet heel veel verkopen? Hoe zit het met de opslag voor webshop?

Lees dit artikel

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...