XLBox Nederland start in het 1e kwartaal van 2023 met de bouw van een nieuw garagebox- en bedrijfsunit complex aan de Stuwweg 9 te Lelystad. Een ideale locatie die zowel dicht bij het centrum van Lelystad als bij de snelweg ligt. XLBox Lelystad zal bestaan uit 199 garageboxen (van 10-50m2), 15 bedrijfsunits en 34 camperstallingen verdeeld over vier bouwlagen. We verwachten dat XLBox Lelystad wordt opgeleverd in het 4e kwartaal van 2023.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Indoor drive-in garagebox complex in Lelystad

XLBox Lelystad

Op industrieterrein Noordersluis is één van de garagebox complexen van XLBox Nederland te vinden. Het complex is gunstig gelegen nabij de A6 en het centrum van Lelystad en is bovendien zo ruim opgezet, dat alle garageboxen makkelijk met de auto (met aanhanger), camper, bestelbus of motor te bereiken zijn.

Het complex van 4 etages bestaat uit 199 drive-in garageboxen (van 10 tot 50m2), 15 (2-laags) bedrijfsunits (vanaf 96 m2) op de begane grond en 34 camperstallingen. Bovendien zijn er diverse flex werkplekken te vinden in de XLBox Business Lounge waar je gratis gebruik van kunt maken.

Garageboxen bij XLBox Lelystad

In de stromende regen je spullen in- of uitladen is verleden tijd, want alle garageboxen bevinden zich binnen. Het unieke drive-in concept is bovendien zo ruim opgezet dat je eenvoudig met je auto, motor of bestelauto je garagebox kunt bereiken. Met een geleidelijke stijging van 14% vormen de ruime, 6m brede hellingbanen geen probleem en kom je snel bij je eigen garagebox ongeacht op welke etage hij ligt.

Wanneer je op zoek bent naar tijdelijke opslag, dan is het huren van een garagebox bij XLBox Lelystad een goed idee. Je kunt je spullen vorstvrij en veilig opslaan. Het complex is voorzien van 24/7 camerabewaking en de geavanceerde alarmcentrale heeft een doorvermelding naar de meldkamer. Alle garageboxen zijn 60 minuten brandwerend en hebben een eigen rookmelder die verbonden is met de brandmeldinstallatie.

Garageboxen kopen in Lelystad

XLBox Lelystad

Bedrijfsunits bij XLBox Lelystad

Bedrijfsunit in Lelystad

Op de begane grond zijn in totaal 15 bedrijfsunits gebouwd. Verdeeld over 2 lagen heb je de beschikking over minimaal 97 m2. De elektrisch bedienbare overheaddeur van Hörmann geeft je een vrije doorrijhoogte van 325 cm en de hele ruimte op de begane grond heeft een vrije hoogte van 350 cm.

Aan plaats geen gebrek, want op de 1e verdieping vind je nog een ruimte die je afhankelijk van je wensen als kantoorruimte of opslag kunt gebruiken. Bovendien kun je ook gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge en de gescheiden dames/heren toiletten.

Camperstallingen bij XLBox Lelystad

Ben jij één van de gelukkigen die in het bezit is van een camper? Dat is mooi, maar heb je al een veilige ruimte waar je hem kunt stallen? Het garagebox complex van XLBox Lelystad heeft 34 speciale camperstallingen die de perfecte doorrijhoogte en grootte hebben voor jouw camper. En wil je nog meer ruimte? Kies dan voor een bedrijfsunit.

XLBox Lelystad is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de camper. Het complex ligt op Noordersluis aan de Stuwweg, dat dichtbij de A6 ligt en op circa 5 minuten van het centrum van Lelystad. Je bent snel weer op weg naar je volgende vakantiebestemming!

Camperstalling in Lelystad

Waarom kies je voor XLBox Lelystad?

investeren in een garagebox
 • Centraal gelegen nabij de A6
 • Op circa 5 minuten van het centrum van Lelystad
 • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Volledig geïsoleerd indoor complex
 • Elektrisch bedienbare overheaddeur van Hörmann
 • Dubbel stopcontact en LED verlichting
 • Eigen tussenmeter voor elektra
 • Brede geïmpregneerde hellingbanen
 • Mechanische ventilatie
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KvK inschrijving
 • Gratis flex werkplekken in de XLBox Business Lounge

Flex werkplekken in de XLBox Business Lounge

Wanneer je huurder of eigenaar bent van een garagebox, bedrijfsunit of camperstalling  in Lelystad kun je gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge. Even je administratie bijwerken, netwerken of gewoon rustig een bak lekkere koffie drinken, het kan allemaal.

XLBox Lelystad biedt een uniek ‘work & store’ concept waarbij je opslagruimte met een werkplek combineert. Elke garagebox en bedrijfsunit heeft zijn eigen postadres en brievenbus. Dat is handig wanneer je zakelijk en privé gescheiden wil houden. Verder is er razendsnel glasvezel internet (WiFi), heerlijke Barista Quality koffie en er zijn gescheiden dames/heren toiletten aanwezig.

Een kijkje in een XLBox complex

Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.