Veel mensen zijn zeer te spreken over hun garagebox bij XLBox Nederland. Hieronder kun je verschillende ervaringen van onze kopers/gebruikers vinden.

  • 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Wat klanten zeggen over XLBOX

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.

“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder

“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Niels Vreugdenhil

Ondernemer

"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi verzorgd uit. De aanschaf van de box zie ik als een mooie stap in de groei van mijn bedrijf en ik weet zeker dat ik er met veel plezier gebruik van ga maken".

Jac Ellens

Belegger

"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je gemak kunt inladen. Dat is een bijkomend voordeel en scheelt de nodige stress. Verder zijn er elektrische en goed geïsoleerde roldeuren en is de betonnen vloer brandveilig. Het complete pakket spreekt mij erg aan."

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers

"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging en zijn straks bereikbaar vanaf de snelweg. Tevens ligt het niet te ver van mijn woonplaats, dus ideaal."

Frans Koolman

Motorrijder

"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een garagebox heb gekocht bij XL Box Zoetermeer. Ik huur al jaren een unit in de omgeving, maar kopen is op langere duur beter. Het is een box in een complex, dus je staat niet gelijk buiten. Dat spreekt mij erg aan, net als het feit dat het allemaal met de auto bereikbaar is. En alle boxen hebben elektrische deuren, dat spreekt me wel aan."

Beleggen in vastgoed icoon

9,0% rendement bij XLBox Nederland

Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop 1 of meer garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je daarnaast ook volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.