De bouw van XLBox Rotterdam start in augustus 2024! Koop of huur je eigen indoor drive-in garagebox of bedrijfsunit voor zakelijk gebruik bij XLBox Rotterdam op het bedrijventerrein Spaanse Polder aan de Overschieseweg 21-25 te Rotterdam. Een uitstekend bereikbare locatie, dichtbij het centrum van Rotterdam en de A13 en A20. Vorstvrij en 24/7 toegankelijk.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Indoor drive-in garagebox complex in Rotterdam voor zakelijk gebruik

XLBox Rotterdam, garagebox complex

Centraal gelegen nabij de A13, de A20 en het centrum van Rotterdam wordt op bedrijventerrein Spaanse Polder één van de garagebox complexen van XLBox Nederland gerealiseerd. Het complex heeft een gunstige ligging en is ruim opgezet. Elke drive-in garagebox (ook op de etages) is makkelijk met auto, bestelbus of motor te bereiken.

Het complex bestaat uit 220 garageboxen die zijn verdeeld over 3 etages. Ze variëren in grootte van 10 m2 tot 70 m2. Ook zijn er 5 bedrijfsunits op de begane grond te koop en te huur variërend van ca. 520m2 tot 660m2, elke unit heeft eigen parkeerplaatsen. Wanneer je een garagebox of bedrijfsunit koopt of huurt, kun je bovendien gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge.

Garageboxen bij XLBox Rotterdam

Met de garageboxen van XLBox Rotterdam kun je afscheid nemen van doorweekte laad- en los-sessies, want al onze garageboxen bevinden zich binnen. Ons unieke drive-in systeem is ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd, zodat je moeiteloos jouw garagebox kunt bereiken met een auto (met of zonder aanhangwagen), motor of bestelwagen. De 6m brede hellingbanen (2 richtingverkeer)  hebben een geleidelijke helling van 14%, afvlakkend aan beide uiteinden afvlakt tot een comfortabele 7%. Dit zorgt ervoor dat de toegang tot je garagebox altijd een fluitje van een cent zal zijn op welke etage je stallingsruimte zich ook bevindt.

Ben je op zoek naar opslagruimte voor zakelijk gebruik? Overweeg dan eens om een garagebox in Rotterdam te kopen. Je bent er zeker dat al je bezittingen veilig en beschermd tegen vorst kunnen worden gestald. Het complex biedt 24 uur per dag camerabeveiliging, met als extra gemak toegang tot de camera’s via je eigen smartphone/ipad. Bovendien hebben we brandveiligheid prioriteit gegeven. Elke garagebox is gebouwd om brand tot een uur lang te weerstaan en is bovendien uitgerust met een eigen rookmelder die is verbonden aan het brandmeldsysteem. Dat is pas een veilig gevoel!

beleggen met weinig geld

XLBox Rotterdam

Bedrijfsunits bij XLBox Rotterdam

Bedrijfsunit kopen in Rotterdam - XLBox Rotterdam

Op de begane grond worden bedrijfsunits voor zakelijk gebruik gebouwd met een grootte variërend van 30 m2 tot ca. 500 m2.

Unit 1 (totaal groot ca. 625 m2) wordt opgesplitst in 5 kleinere units van 50 m2 tot 200m2: Elke unit heeft voor het pand een eigen parkeeplaats. Elke unit heeft 3x25A stroom en verlichting en elektrisch bedienbare sectionaal deur van Hormann. De meeste units in dit deel hebben optioneel de mpgelijkheid voor een afgescheiden kantoorgedeelte. Gemeenschappelijke toiletten en pantry zijn aanwezig.

Unit 2 (totaal groot ca. 1.200 m2) wordt opgesplitst in 36 kleinere (koel)units van 20 m2 tot 60 m2.  Optioneel kunnen deze units geschikt worden gemaakt voor koeling. Stroom en verlichting aanwezig. Deze unit heeft voor het pand 5 gemeenschappelijke parkeerplaatsen beschikbaar. Gemeenschappelijke toiletten en pantry zijn aanwezig.

Unit 3 (groot ca. 500 m2) wordt uitgevoerd met een elektrsich bedienbare sectionaal deur van 400cm hoog en 400cm breed. Deze unit heeft 5 parkeerplaatsen voor het pand. Eigen groepenkast 3x25A. Inclusief LED verlichting en stopcontacten. Optioneel is een afgescheiden kantoorgedeelte mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kies je voor XLBox Rotterdam?

 • Centraal gelegen nabij het centrum, de A13 en A20
 • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Vorstvrij (onder de 8 graden wordt bijverwarmd)
 • Gescheiden dames- en herentoiletten op elke etage
 • Razendsnel glasvezel wifi in het gehele complex (dus ook in alle garageboxen)
 • Eigen tussenmeter voor elektra
 • Betonnen geïmpregneerde vloeren en hellingbanen
 • Voor je eigen deur parkeren dankzij de ruime opzet (rijbanen minimaal 6m breed)
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KvK inschrijving
 • Gratis flex werkplekken in de XLBox Business Lounge
 • Duurzaam project door tientallen zonnepanelen op het dak
 • Contactloze pakketservice voor ontvangst, verzending en retournering van pakketten
Garagebox kopen of huren in Rotterdam

Meer informatie over XLBox Rotterdam

Download de brochure voor de plattegronden en andere uitgebreide informatie over de aankoop van een garagebox bij XLBox Rotterdam.

  Flex werkplekken in de XLBox Business Lounge

  Bij XLBox Rotterdam heb je de mogelijkheid om een uniek work & store concept te ervaren. Door deze vernieuwende aanpak combineer je opslagruimte met een werkplek voor zakelijk gebruik. Met supersnel glasvezel internet (WiFi), eersteklas Barista Quality koffie en aparte toiletten voor zowel dames als heren zorgen wij ervoor dat jouw werkervaring zowel productief als plezierig is.

  De XLBox Business Lounge biedt flex werkplekken die gratis beschikbaar zijn. Of je nu de administratie wilt bijwerken, wilt netwerken met anderen of gewoon wilt genieten van een ontspannend kopje koffie, het kan allemaal.

  Een kijkje in een XLBox complex

  Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.