De bouw van XLBox Rotterdam start in januari 2024! Koop of huur je eigen indoor drive-in garagebox of bedrijfsunit bij XLBox Rotterdam op het bedrijventerrein Spaanse Polder aan de Overschieseweg 21-25 te Rotterdam. Een uitstekend bereikbare locatie, dichtbij het centrum van Rotterdam en de A13 en A20.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Indoor drive-in garagebox complex in Rotterdam

XLBox Rotterdam, garagebox complex

Centraal gelegen nabij de A13, de A20 en het centrum van Rotterdam wordt op bedrijventerrein Spaanse Polder één van de garagebox complexen van XLBox Nederland gerealiseerd. Het complex heeft een gunstige ligging en is ruim opgezet. Elke drive-in garagebox (ook op de etages) is makkelijk met auto, bestelbus of motor te bereiken.

Het complex bestaat uit 220 garageboxen die zijn verdeeld over 3 etages. Ze variëren in grootte van 10 m2 tot 70 m2. Ook zijn er 5 bedrijfsunits op de begane grond te koop en te huur variëren van ca. 520m2 tot 660m2, elke unit heeft eigen parkeerplaatsen. Wanneer je een garagebox of bedrijfsunit koopt of huurt, kun je bovendien gratis gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge.

Garageboxen bij XLBox Rotterdam

Met de garageboxen van XLBox Rotterdam kun je afscheid nemen van doorweekte laad- en los-sessies, want al onze garageboxen bevinden zich binnen. Ons unieke drive-in systeem is ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd, zodat je moeiteloos jouw garagebox kunt bereiken met een auto (met of zonder aanhangwagen), motor of bestelwagen. De 6m brede hellingbanen (2 richtingverkeer)  hebben een geleidelijke helling van 14%, afvlakkend aan beide uiteinden afvlakt tot een comfortabele 7%. Dit zorgt ervoor dat de toegang tot je garagebox altijd een fluitje van een cent zal zijn op welke etage je stallingsruimte zich ook bevindt.

Ben je op zoek naar opslagruimte? Overweeg dan eens om een garagebox in Rotterdam te kopen. Je bent er zeker dat al je bezittingen veilig en beschermd tegen vorst kunnen worden gestald. Het complex biedt 24 uur per dag camerabeveiliging, met als extra gemak toegang tot de camera’s via je eigen smartphone/ipad. Bovendien hebben we brandveiligheid prioriteit gegeven. Elke garagebox is gebouwd om brand tot een uur lang te weerstaan en is bovendien uitgerust met een eigen rookmelder die is verbonden aan het brandmeldsysteem. Dat is pas een veilig gevoel!

beleggen met weinig geld

XLBox Rotterdam

Bedrijfsunits bij XLBox Rotterdam

Bedrijfsunit kopen of huren in Rotterdam

Op de begane grond zijn in totaal 5 bedrijfsunits gebouwd met een grootte tussen ca. 520m2 tot 660m2. De elektrisch bedienbare overheaddeur heeft een vrije doorrijhoogte van 420 cm en de hele ruimte op de begane grond heeft een vrije hoogte van 475 cm. Alle bedrijfsunits hebben eigen parkeerplaatsen direct voor de unit tot hun beschikking. Alle gebruikers van de bedrijfsunits kunnen gratis gebruik maken van de flex werkplekken die zich in de XLBox Business Lounge bevinden. Verder bedraagt de vloerbelasting van de betonnen beganegrondvloer max. 1500 kg/m2, is er standaard een afgewerkt toilet met fontein te vinden en een meterkast met afgedopte leidingen water en elektra 3x25A.

Waarom kies je voor XLBox Rotterdam?

 • Centraal gelegen nabij het centrum, de A13 en A20
 • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
 • Vorstvrij (onder de 8 graden wordt bijverwarmd)
 • Gescheiden dames- en herentoiletten op elke etage
 • Razendsnel glasvezel wifi in het gehele complex (dus ook in alle garageboxen)
 • Eigen tussenmeter voor elektra
 • Betonnen geïmpregneerde vloeren en hellingbanen
 • Voor je eigen deur parkeren dankzij de ruime opzet (rijbanen minimaal 6m breed)
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KvK inschrijving
 • Gratis flex werkplekken in de XLBox Business Lounge
 • Duurzaam project door tientallen zonnepanelen op het dak
 • Contactloze pakketservice voor ontvangst, verzending en retournering van pakketten
Garagebox kopen of huren in Rotterdam

Meer informatie over XLBox Rotterdam

Download de brochure voor de plattegronden en andere uitgebreide informatie over de aankoop van een garagebox bij XLBox Rotterdam.

  Flex werkplekken in de XLBox Business Lounge

  Bij XLBox Rotterdam heb je de mogelijkheid om een uniek work & store concept te ervaren. Door deze vernieuwende aanpak combineer je opslagruimte met een werkplek. Met supersnel glasvezel internet (WiFi), eersteklas Barista Quality koffie en aparte toiletten voor zowel dames als heren zorgen wij ervoor dat jouw werkervaring zowel productief als plezierig is.

  De XLBox Business Lounge biedt flex werkplekken die gratis beschikbaar zijn. Of je nu de administratie wilt bijwerken, wilt netwerken met anderen of gewoon wilt genieten van een ontspannend kopje koffie, het kan allemaal.

  Een kijkje in een XLBox complex

  Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.