• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

De vraag naar bedrijfspanden is de afgelopen jaren enorm gestegen terwijl het aanbod juist lijkt te stagneren. Bij XLBox Nederland zie je ze nog wel, bordjes met “bedrijfsunit te huur”. Sterker nog, XLBox Nederland blijft zijn aanbod uitbreiden door de bouw van garagebox complexen op verschillende nieuwe locaties. Op dit moment zijn er meerdere bedrijfsunits beschikbaar voor de verhuur in Arnhem, Nijmegen en Lelystad. Alle complexen liggen vlak bij belangrijke uitvalswegen en in de buurt van steden. In de complexen vind je units van verschillende afmetingen, zodat er altijd wel eentje te vinden is die bij jouw bedrijf past.

Bedrijfsunit te huur

Wat voor eisen je ook stelt aan een bedrijfsunit, bij XLBox Nederland vind je de perfecte bedrijfsruimte die opslag combineert met kantoorruimte. Alle units bevinden zich op de begane grond en zijn verdeeld over twee bouwlagen. De onderste laag heeft een elektrisch bedienbare Hörmann overheaddeur met een doorrijhoogte van 325 cm.

Ideaal voor elke ondernemer, of je nu een zzp’er in de bouw bent en bouwmateriaal en gereedschap wil opslaan of wanneer je een webshop hebt en ruimte nodig hebt voor al je voorraad. De gevlinderde betonvloer heeft op de begane grond een maximale belasting van 1000 kg/m² en op de verdiepingsvloer 500 kg/m². Daar kun je vast mee uit de voeten, wat voor bedrijf je ook hebt.

Ook parkeren is geen enkel probleem. Alle bedrijfsruimtes hebben eigen parkeergelegenheid. Verder bevindt zich in de bedrijfsunit een toilet met fonteintje en zijn er aansluitpunten voor een keuken. De meterkast bevat standaard afgedopte leidingen voor water en elektra 3x25A. Je kunt de bedrijfsruimte te huur dus helemaal inrichten naar jouw wensen.

Bedrijfsunit te huur of te koop bij XLBox Nederland

Veiligheid voorop

Je moet er niet aan denken dat er wordt ingebroken in je bestelbus. Behalve dat al je gereedschap verdwenen is en je je werk niet kunt doen, komt er ook een berg administratieve rompslomp op je af. Of stel je de impact voor van een inbraak in je bedrijfspand waardoor al je voorraad in één klap verdwenen is. Daar zit je niet op te wachten. De bedrijfsunit te huur bij XLBox Nederland geeft je de zekerheid dat je al je spullen veilig kunt opslaan.

Veiligheid is de prioriteit bij XLBox Nederland. Alle bedrijfsunits maken gebruik van een geavanceerd toegangscontrole systeem met een keytag en mobiele app. Daarnaast is er 24/7 camerabewaking aanwezig. Als je wil, kun je vanuit je luie stoel thuis de boel in de gaten houden.

Bovendien is er tijdens kantooruren altijd een beheerder stand-by. Eventuele calamiteiten? Dan word je tijdens kantooruren niet afgescheept met een algemeen nummer, maar krijg je hulp van een echt persoon.

Ook brandpreventie is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Een brand kan immers altijd en overal ontstaan en XLBox Nederland doet graag het nodige om het te voorkomen. Elke bedrijfsunit heeft een eigen rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale. Verder hebben de units allemaal een eigen tussenmeter voor elektra. Veiligheid voorop!

Van alle gemakken voorzien

bedrijfsunit te huur bij XLBox Nederland

Je bedrijf vestigen in een complex van XLBox Nederland? Dat is geen enkel probleem. Uiteraard heeft elke bedrijfsunit een eigen adres met huisnummer en brievenbus. Ook is het hele complex voorzien van wifi waar je gratis gebruik van kunt maken en over internet gesproken: je kunt alles voor je eigen bedrijfsunit online regelen. Dat is wel zo makkelijk.

Duurzaamheid vinden we van XLBox Nederland belangrijk. Alle garagebox complexen zijn voorzien van zonnepanelen, zodat alle gemeenschappelijke ruimtes energie neutraal zijn. Ook zijn de units volledig geïsoleerd. Bedrijfsunit te huur bij XLBox Nederland? Dan weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Bedrijfsunit te huur op A-locatie

Nog een reden om te kiezen voor een bedrijfpand in één van de garagebox complexen van XLBox Nederland: alle locaties zijn centraal gelegen, goed bereikbaar en in de buurt van een snelweg. Ook zullen er geleidelijk aan steeds meer complexen worden gebouwd op diverse locaties. Zit er nog geen complex bij jou in de buurt? Dan bestaat de kans dat daar binnenkort verandering in komt.

Op dit moment zijn er garagebox complexen van XLBox Nederland met bedrijfsunits beschikbaar in Arnhem, Nijmegen en Lelystad. Complexen zonder bedrijfsunits (maar met flexplekken) kun je vinden in Gouda en Zoetermeer. Weet jij de perfecte locatie en geef jij de gouden tip? Dan krijg je niet alleen een geweldig garagebox complex bij jou in de buurt, maar je wordt beloond met een gratis garagebox van 25 m2.

Wat kost een bedrijfsunit?

De prijzen zijn locatiegebonden en afhankelijk van de hoeveelheid en soort voorzieningen die al aanwezig zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verschil tussen een nieuwe, casco bedrijfsunit en een unit waarbij een voormalige huurder of eigenaar al een airco en keukenblok heeft laten installeren.

We durven wel te stellen, dat de kosten voor het huren van een bedrijfspand bij XLBox Nederland relatief laag zijn in vergelijking met een bedrijfsunit te huur in andere complexen. Het onderhoud en beheer van het garagebox complex worden geregeld door de Vereniging van Eigenaren (VvE). Je betaalt, net als alle andere huurders, maandelijks een bijdrage, waarmee onder andere deze zaken worden geregeld: opstalverzekering gebouw, schoonmaakkosten, onderhoud, doormelding alarmcentrale. Handig, zo weet je zeker dat jouw bedrijfsunit goed onderhouden wordt.

bedrijfsunit te huur