• 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Op zoek naar grondposities voor nieuwe locaties

XLBox Nederland heeft een sterke groeiambitie en is voortdurend op zoek naar geschikte nieuwe locaties door heel Nederland. Wij komen graag in contact met eigenaren van grondposities (bedrijfskavels of grote bedrijfspanden) welke geschikt zijn voor een XLBox Nederland garagebox complex. Help jij ons bij het vinden van een geschikte nieuwe XLBox locatie? Dé gouden tip wordt rijkelijk beloond met een GRATIS garagebox van 25m2.

XlBox Nederland biedt drive-in garageboxen te huur en te koop aan en heeft verschillende locaties door heel Nederland. De locaties van deze garagebox complexen en de garageboxen zijn bereikbaar met de auto op elke verdieping. Er zijn diverse formaten garageboxen beschikbaar en daarom zit er altijd wel een garageboxen tussen die aan jouw wensen voldoet.

Grondpositie XLBox Arnhem

Een gratis garagebox voor dé gouden tip

Beleggen in een garagebox

XLBox Nederland ontwikkeld garagebox complexen waarbij alle garageboxen ongeacht de verdieping bereikbaar zijn met de auto. Daarnaast bieden wij naast de mogelijkheid om garageboxen te kopen of huren ook de optie om gebruik te maken van de (flex-)werkplekken in de XLBox Business lounge. Dit succesvolle concept heeft zich al bewezen op meerdere locaties in Nederland en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe locaties.

Denk jij een geschikte locatie gevonden te hebben voor een garagebox complex van XLBox Nederland, deel deze dan met ons. Heb jij dé gouden tip*? Dan belonen we jou met een gratis garagebox van 25m2 op de nieuwe locatie. Een gratis garagebox? Ja, je leest het goed!

* Wanneer dé gouden tip leidt naar een gerealiseerd nieuw garagebox complex van XLBox Nederland, wordt jij beloond met een gratis garagebox van 25m2 van XLBox Nederland.

Denk je een geschikte locatie te hebben gevonden?

Twijfel niet en geef de locatie door aan ons. Dé gouden tip wordt beloond met een gratis garagebox van XLBox Nederland.

Grondpositie voorwaarden

Niet elke locatie is geschikt voor een garagebox complex van XLBox Nederland. We hebben de voorwaarden waaraan een grondpositie moet voldoen op een rijtje gezet:

 • Een bouwkavel of kavel met bestaand pand erop;
 • Kavel vanaf 3500 m2;
 • Bebouwingspercentage minimaal 75%;
 • Maximum bouwhoogte minimaal 15m;
 • De locatie moet een bedrijfsbestemming hebben.

Naast de voorwaarden voor de grondpositie hebben we ook nog een aantal wensen voor de locatie:

 • Verzorgingsgebied minimaal 75.000 inwoners in een straal van de locatie van maximaal 6 kilometer;
 • Zowel de dichtstbijzijnde stad als de snelweg moeten goed bereikbaar zijn.

Heb je een mooie locatie gevonden? Check dan direct het bestemmingsplan van deze grondpositie. Je kunt een locatie eenvoudig checken op de bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl.

1. Klik op ‘plannen zoeken’;
2. Voer het adres in van de locatie;
3. Klik op ‘geldende bestemmingsplan’;
4. Vervolgens zie je op het adres exact wat er wel en niet mag. Zo kun je de bebouwingsregels ophalen uit het bestemmingsplan.

Daarnaast is het mogelijk om de kadastrale grenzen te weergeven via de kaartinstellingen.  De zichtbaarheid van de bestaande bebouwing kun je verbeteren door het balkje van ‘gekozen plan’ iets op te schuiven naar links. Met de lineaal kun je vervolgens de kavel opmeten.

Een kijkje in een XLBox complex

Om een goede indruk te krijgen van ons concept, check dan de onderstaande video.