• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Bedrijfsunits te koop en te huur bij XLBox Nederland

De laatste jaren is de vraag naar de bouw van bedrijfspanden enorm gestegen en daar speelt ook XLBox Nederland op in. Wij realiseren bij het bouwen van een nieuw garagebox complex daarom steevast een aantal bedrijfsunits. Het voordeel van de XLBox bedrijfsunits is dat iedereen tegen relatief lage kosten een bedrijfspand kan kopen of huren. Wij bieden verschillende units aan in diverse afmetingen. Zo is er voor iedereen een geschikte unit.

Bedrijfsunits

XLBox Nederland bouwt diverse garagebox complexen door heel Nederland. Op deze locaties zijn meerdere zelfstandige bedrijfsunits beschikbaar voor koop of huur: Arnhem, Nijmegen en Lelystad. Alle XLBox locaties zijn goed bereikbaar en liggen in de buurt van steden en snelwegen. Daardoor is jouw bedrijfsunit uitstekend bereikbaar voor jezelf en je klanten.

Een bedrijfsunit bevindt zich op de begane grond en is verdeeld over twee bouwlagen. En parkeren? Daar hoef je niet over in te zitten. Alle bedrijfspanden hebben namelijk eigen parkeergelegenheid. Ben jij op zoek naar bedrijfsunit bij jouw in de buurt, maar heeft XLBox Nederland hier nog geen locatie. Laat het ons weten en wanneer jij de gouden tip voor ons hebt, dan belonen wij dat met een gratis garagebox van 25m2.

Bedrijfsunit kopen of huren

Bedrijfsunit kopen of huren

Bedrijfsunits zijn zeer geschikt als bedrijfsruimte voor ondernemers in diverse branches.Of je nu een zzp’er in de bouw bent en bouwmateriaal en gereedschap wil opslaan of wanneer je een webshop hebt en ruimte nodig hebt voor al je voorraad. De gevlinderde betonvloer heeft op de begane grond een maximale belasting van 1000 kg/m² en op de verdiepingsvloer 500 kg/m². Daar kun je vast mee uit de voeten, wat voor bedrijf je ook hebt.

Veiligheid is de prioriteit bij XLBox Nederland. Alle bedrijfsunits maken gebruik van een geavanceerd toegangscontrole systeem met een keytag en mobiele app. Daarnaast is er 24/7 camerabewaking aanwezig. En je kunt vanuit je luie stoel thuis de boel in de gaten houden.

Ook brandpreventie is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Brand kan altijd en overal ontstaan en XLBox Nederland doet graag het nodige om het te voorkomen. Elke bedrijfsunit heeft een eigen rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale. Verder hebben de units allemaal een eigen tussenmeter voor elektra. Veiligheid voorop!

Bovendien is er tijdens kantooruren altijd een beheerder stand-by. Eventuele calamiteiten? Dan word je tijdens kantooruren niet afgescheept met een algemeen nummer, maar krijg je hulp van een echt persoon.

Ook brandpreventie is een belangrijk onderdeel van veiligheid. Een brand kan immers altijd en overal ontstaan en XLBox Nederland doet graag het nodige om het te voorkomen. Elke bedrijfsunit heeft een eigen rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale. Verder hebben de units allemaal een eigen tussenmeter voor elektra. Veiligheid voorop!

Alle faciliteiten voorhanden

Bedrijfsunit kopen in Arnhem

Je bedrijf vestigen in één van de complex van XLBox Nederland? Dat kan prima, want elke bedrijfsunit heeft een eigen adres met huisnummer en brievenbus. Ook is het hele complex voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi) waar je gratis gebruik van kunt maken. Over internet gesproken: je regelt alles voor je eigen bedrijfsunit online. Dat is wel zo makkelijk.

En parkeren? Ook dat is geen enkel probleem. Alle bedrijfsunits hebben eigen parkeergelegenheid. Verder heeft elke bedrijfsunit een toilet met fonteintje en zijn er aansluitpunten voor een keuken. De meterkast bevat standaard afgedopte leidingen voor water en elektra 3x25A. Je kunt de bedrijfsruimte helemaal inrichten naar jouw wensen.

Gratis flex werkplekken bij koop of huur van bedrijfsunit

In onze XLBox Business Lounges kun je rustig je laptop openklappen om je administratie bij te werken of een bak ‘Barista Quality’ koffie drinken. Alle XLBox Nederland locaties hebben flex werkplekken waar jij gratis gebruik van kunt maken. Even netwerken of bijkomen van het in- of uitladen? Dan maak je gewoon gebruik van de XLBox Business Lounge.

De flex werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. Er is razendsnel glasvezel internet, heerlijke koffie en je vindt er gescheiden dames/heren toiletten. Kortom: de ideale combinatie als je naast opslagruimte ook een rustige werkruimte zoekt om bijvoorbeeld jouw administratie te doen.