Het XLBlog

Beleggen met weinig geld? Investeer in vastgoed!

Je denkt er al heel lang over om “iets te gaan doen met beleggen in vastgoed.” Maar je twijfelt, want beleggen met weinig geld, kan dat wel? Investeren in vastgoed is tegenwoordig niet enkel en alleen weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Beleggen in onroerend goed kan namelijk met minder geld dan je zou verwachten. Investeren in een garagebox of bedrijfsunit van XLBox Nederland is een uitstekende manier om een rendement tussen de 6 en 9% te halen. En het investeringsbedrag dat daar voor nodig is, valt goed te overzien.

Haal meer rendement uit je spaargeld

Voor de aanschaf van een garagebox of bedrijfsunit van XLBox Nederland ben je helemaal geen groot bedrag kwijt. Gebruik bijvoorbeeld de som geld die je bij elkaar het verzameld door jarenlang een vast bedrag opzij te zetten op je spaarrekening. Geld dat momenteel niks extra’s opbrengt en als vastgoed investering juist veel kan opleveren. Onroerend goed is waardevast en met de verhuur ervan kun je een rendement van tussen de 6 en 9% realiseren. Beleggen met weinig geld kan dus zeker een mooi bedrag opbrengen.

Gebruik de overwaarde van je koopwoning

Ook als je er weinig voor voelt om je spaarrekening te plunderen, kun je beleggen met weinig geld in vastgoed. Denk maar eens aan de overwaarde (het verschil tussen je hypotheekbedrag en de werkelijke waarde van je woning). De huizenprijzen zijn fors gestegen en hoogstwaarschijnlijk is er een mooi bedrag aan overwaarde op je eigen huis ontstaan. Dat bedrag kun je verzilveren en gebruiken om bijvoorbeeld je woning te verbouwen, een nieuwe auto te kopen, maar je kunt de overwaarde van je huis ook investeren in een garagebox.

Koop een garagebox of bedrijfsunit

Ruimte is schaars en dat geldt voor opslagruimte net zo. Dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Garageboxen en bedrijfsunits van XLBox Nederland zijn waardevast en hun marktwaarde zal naar verwachting blijven stijgen. Als je gaat beleggen met weinig geld en een garagebox koopt als investering, dan kun je deze zelf gaan gebruiken met als rendement de waardestijging van de box. Maar je kunt de ruimte ook gaan verhuren. Daarbij verdien je niet alleen door de waardestijging van het onroerend goed, maar heb je ook huuropbrengsten. In totaal kan dat een rendement van 6 tot 9% opleveren.

Ontdek ons aanbod

beleggen met weinig geld in garageboxen

Duurzaam investeren

Alle garagebox complexen van XLBox Nederland zijn voorzien van tientallen zonnepanelen. De panelen op platte daken leveren meer op dan zonnepanelen op een schuin dak en zijn ideaal om duurzame energie op te wekken. Op de platte daken worden de zonnepanelen in een optimale hoek richting de zon geplaatst voor een zo groot mogelijke opbrengst.

Mede door het installeren van al die zonnepanelen, zijn de panden energieneutraal. Je kunt bij XLBox Nederland dus duurzaam beleggen met weinig geld in een ‘groene’ garagebox.

Interessant voor de verhuur

De garagebox complexen van XLBox Nederland zijn uniek en daardoor een enorm interessante optie om te beleggen met weinig geld. Kwaliteit is belangrijk wanneer je duurzaam gaat investeren in vastgoed. De boxen zijn indoor en gegarandeerd vorstvrij. De opslagruimtes van XLBox Nederland zijn uitermate degelijk gebouwd met tussenwanden van 10 cm dik en zodoende goed geïsoleerd. Ook zijn ze standaard voorzien van een elektrisch bedienbare deur van Hörmann. Verder is er LED verlichting, een dubbel stopcontact, een rookmelder en een tussenmeter. Het geavanceerd toegangscontrolesysteem, de brandmeldinstallatie en 24/7 camerabewaking maken van elk complex een veilige haven. Kortom: er zullen huurders genoeg te vinden zijn voor zo’n uitstekende opslagruimte.

beleggen met weinig geld

Beleggen met weinig geld

Wanneer je een duurzame, waardevaste investering zoekt die tegelijkertijd ook een prima rendement oplevert, informeer dan naar de mogelijkheden bij XLBox Nederland. Investeren in vastgoed hoeft niet veel geld te kosten en kan behoorlijk wat opleveren op de korte en langere termijn. Wij zijn volop bezig om nieuwe complexen te realiseren door heel Nederland. Zit er nu nog geen garagebox complex bij jou in de buurt, dan is er grote kans dat daar in de toekomst verandering in komt. Weet je zelf de perfecte locatie? Geef ons de gouden tip en wij belonen je met een gratis garagebox.

Hulp bij de verhuur

Misschien wil je graag zelf een huurder zoeken, maar als je dat lastig vindt, dan kun je dat ook overlaten aan XLBox Nederland. Wij kennen als geen ander de markt en hebben zo iemand voor je gevonden. Tegen een redelijke vergoeding gaan we voor je op zoek. En heb je eenmaal een huurder, dan is het tijd voor de volgende stappen. Je hebt een huurcontract nodig en je zult de benodigde administratie bij moeten gaan houden. Het is namelijk wel zo fijn wanneer alles goed geregeld is. En ook al is het heel goed mogelijk om te beleggen met weinig geld, het is wel de bedoeling dat de huur maandelijks op je bankrekening gestort wordt. Zie je tegen die hele papierwinkel op? Wij kunnen heel de administratieve rompslomp uit handen nemen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jaarlijkse indexaties met betrekking tot de huur en servicekosten die wij in de gaten houden en doorvoeren in de administratie.

Wil jij ook zorgeloos beleggen met weinig geld? Informeer naar de mogelijkheden!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...