Ben je in bezit van een camper of overweeg je een nieuwe camper te kopen? Dan is het vanzelfsprekend dat je ook een veilige camperstalling nodig hebt. Bij XLBox Nederland bieden wij verschillende formaten garageboxen aan welke geschikt zijn om jouw camper veilig te stallen. Daarnaast bieden we op diverse XLBox locaties ook overdekte camperstallingen aan. Klinkt goed toch? Lees dan snel verder.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een garagebox perfect geschikt als camperstalling

Bij XLBox Nederland worden verschillende formaten garageboxen aangeboden. Om de juiste garagebox voor je camper te kiezen, moet je rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Als je een kleiner formaat camper hebt, dan is een kleine garagebox misschien al voldoende. Wanneer jouw camper een serieus reisvoertuig is, kun je overwegen om voor een grotere garagebox te kiezen.

Een andere belangrijke factoor is de hoogte van de garagebox en de verdieping. De garageboxen op de begane grond zijn perfect geschikt voor campers, doordat deze verdieping 4 meter hoog is. Mocht je een kleiner formaat camper bezitten, kun je ook terecht op de andere verdiepingen. Alle garageboxen op elke etage zijn gemakkelijk te bereiken met de camper door de brede hellingbanen.

Elke garagebox is geïsoleerd en voorzien van stroom en verlichting. Ook zijn de garageboxen voorzien van camerabeveiliging en brand- en inbraakalarm. Niet onbelangrijk voor het stallen van jouw waardevolle camper. Naast het stallen van een camper is de garagebox ook geschikt voor het opslaan van camperbenodigdheden zoals gereedschap, onderdelen en uitrusting. Uiteraard is de garagebox ook geschikt als opslagruimte voor andere bezittingen.

Camperstalling beveiligd en overdekt

Jouw camper veilig en overdekt stallen bij XLBox Nederland

Camperstalling XLBox Nederland

Naast de garageboxen welke geschikt zijn als camperstalling, biedt XLBox Nederland ook overdekte en beveiligde camperstallingen aan. Niet op elke XLBox locatie worden deze losse stallingen aangeboden, dus vraag naar de mogelijkheden of lees het op onze website. Op dit moment worden deze camperstallingen aangeboden op de volgende locaties: Arnhem en Nijmegen.

Een camper is als een tweede huis. Daar wil je goed voor zorgen. In de seizoenen wanneer je jouw camper niet of nauwelijks gebruikt, is het fijn om deze te stallen op een overdekte en veilige plek. Door jouw camper te stallen in een overdekte en veilige camperstalling blijft deze in goede staat en is deze in het aankomende seizoen weer klaar voor onvergetelijke reizen.

Ontdek ook de tips van de ANWB voor het stallen van jouw camper.

De voordelen van XLBox Nederland voor het stallen van jouw waardevolle camper

De garagebox complexen van XLBox Nederland zijn goed beveiligd. Belangrijk, want een camper is natuurlijk een kostbaar bezit. Alle XLBox locaties zijn voorzien van camerabeveiliging, brand- en inbraakalarm. Verder zijn de garageboxen en camperstallingen alleen toegankelijk met een persoonlijke keytag of mobiele app. Zo kunt u uw camper met een gerust hart stallen bij XLBox Nederland.

Wanneer je kiest voor een groot formaat garagebox zal jouw camper niet alle ruimte innemen en kun je ook direct wat andere spullen kwijt in de garagebox. Denk bijvoorbeeld eens aan die andere vakantiespullen die thuis veel ruimte eisen. Een garagebox van XLBox Nederland geeft jou de mogelijkheid om naast het stallen van je camper ook gelijk alle (vakantie)spullen veilig en droog op te bergen. Zo heb je alles bij elkaar voor een mooie reis!

Met een garagebox kun staat jouw camper altijd droog en blijft deze in goede staat. Hierdoor zijn er minder onderhoudskosten dan wanneer de camper buiten zou staan. Een garagebox is dus een ware investering voor jouw camper.

 • Keuze uit verschillende formaten en type garageboxen.
 • Begaande grond 4 meter hoog, i.v.m camper hoogte.
 • Alle garageboxen zijn indoor en te bereiken met de auto.
 • Alle garageboxen zijn geïsoleerd en voorzien van stroom en verlichting.
 • De opslagruimte is 24/7 bereikbaar met een keytag of mobiele app.
 • Zeer goed beveiligd: camerabeveiliging, brand- en inbraakalarm.
 • Maakt gebruik van duurzame energie (zonnepanelen).
 • Elke garagebox heeft een eigen postadres met brievenbus.
 • Garagebox mogelijk te combineren met een flex werkplek.

Camperstalling kopen of huren

Het kopen van een garagebox voor camperstalling levert meerdere voordelen op. Bij kopen is de garagebox jouw eigendom en beschik je altijd over een permanente ruimte om jouw camper te stallen. Daarnaast betaal je uiteraard een éénmalige prijs, waarvan de hoogte afhankelijk is van het formaat en de locatie van de garagebox.

Wil je liever niet kopen? Dan is het huren van een camperstalling natuurlijk ook een optie. Wanneer je een camperstalling huurt betaal je een vast bedrag per maand. De huurprijs is onder andere afhankelijk van het formaat, de vorm (garagebox of overdekte camperstalling) en de locatie.

Camperstalling te huur of te koop