Het XLBlog

Dit is wat XLBox Nederland uniek maakt!

Er zijn veel andere aanbieders van garageboxen in Nederland. Maar wat maakt de garageboxen van XLBox Nederland nou zo uniek? En waarom zou je voor XLBox Nederland kiezen in plaats van een andere willekeurige aanbieder? Daar zijn hele goede redenen voor. Lees snel verder!

Brede hellingbaan en drive-in

Alle XLBox Nederland garageboxen, op elke etage, zijn bereikbaar per auto. Door het hele garagebox complex zijn namelijk betonnen vloeren en brede hellingbanen geplaatst. Zo kun je makkelijk met jouw auto, motor of bus jouw eigen garagebox bereiken. En ook met laden en lossen sta je dus altijd droog. Ideaal en uniek in de wereld van garageboxen.

Aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij XLBox Nederland. Zo zijn de gemeenschappelijke ruimtes van de XLBox Nederland locaties energie neutraal door tientallen zonnepanelen op het dak.

Betaal alleen voor je eigen stroomverbruik

Alle garageboxen van XLBox Nederland zijn voorzien van een dubbel stopcontact, ledverlichting en een eigen tussenmeter. Hierdoor betaal je alleen voor je eigen verbruik. Wel zo eerlijk!

Uniek XLBox climate control

Bij XLBox Nederland kun je optioneel kiezen voor infrarood verwarming of airco in de garagebox. Een handige optie als je er een paar uurtjes in wilt klussen of goederen wilt opslaan die op temperatuur moeten blijven.

Geavanceerd toegangscontrolesysteem

Alle XLBox Nederland garageboxen zijn voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij 24/7 toegang hebt tot het complex en jouw garagebox. Het complex heeft 24/7 camerabewaking en iedere garagebox is uitgerust met een rookmelder die verbonden is met de brandmeldcentrale.

Verschillende formaten garageboxen

De vierkante meters garagebox die jij nodig hebt zijn natuurlijk geheel afhankelijk van hetgeen waarvoor jij jouw garagebox wilt gebruiken. Bij XLBox Nederland bieden we daarom verschillende formaten garageboxen aan. Dus of je nu een camper wilt stallen of slechts een aantal dozen met spullen, wij hebben altijd wel een formaat garagebox die aan jouw wensen voldoet.

Flex werkplekken, businesslounge en glasvezel internet (WiFi)

Iedere gebruiker van een garagebox bij XLBox Nederland kan gratis gebruik maken van de XLBox Business lounge met gratis flex werkplekken, glasvezel WiFi en heerlijke kwaliteitskoffie. Ook zijn er toiletten aanwezig. Je leest het, aan alles is gedacht!

Kies jouw XLBox garagebox

Wil jij weten welke XLBox garageboxen er beschikbaar zijn bij jou in de buurt? Klik dan op deze link.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...