Het XLBlog

Een bedrijf runnen vanuit een garagebox

Een bedrijf runnen vanuit een garagebox? Dat kan zeker! Moderne garageboxen zijn namelijk een stuk veelzijdiger dan vele mensen denken. De luxe indoor garageboxen van XLBox Nederland multifunctioneel inzetbaar en daardoor voor veel ondernemers een uitermate geschikt als werkplek. Interesse in het idee om jouw bedrijf te runnen vanuit een betaalbare ruimte? Lees snel verder!

Veilige plek voor je spullen en fijne plek om zelf aan de slag te gaan

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je kostbare spullen droog en veilig opgeslagen liggen. En niet in bijvoorbeeld een bestelbus, wat een makkelijk doelwit is voor inbrekers. Weer andere ondernemers hebben naast het opslaan van hun materialen en spullen ook de behoefte aan een eigen werkruimte buitenshuis. Een eigen professionele plek die zorgt voor een fijne scheiding tussen werk en privé. Maar helaas, een bedrijfsruimte huren is als kleine of startende ondernemer vaak nog een brug te ver. Voor dit soort entrepreneurs biedt XLBox Nederland de ideale oplossing: het huren of kopen van een garagebox van XLBox Nederland, waarbij je de garagebox als werkplek gebruikt.

Van toiletten tot razendsnelle WiFi

Denk bij een moderne garagebox van XLBox Nederland maar niet aan een koude, kale vierkante unit waar je enkel spullen kunt opslaan. Nee, onze garageboxen zijn zo luxe dat je het bijna geen garagebox meer mag noemen. Zo is er in elke garagebox led-verlichting en elektriciteit (dubbel stopcontact) aanwezig. Ook zijn alle XLBox Nederland garageboxen volledig geïsoleerd en vorstvrij. En wist je dat al onze garageboxen complexen drive-in zijn? Zo sta je altijd droog tijdens het laden en lossen. Daarnaast heeft XLBox Nederland goed nagedacht over handige voorzieningen. Op al onze locaties zijn toiletten aanwezig en je kunt (niet onbelangrijk) een heerlijk bakje koffie halen uit één van de koffiezetapparaten. Even een mailtje sturen? Geen probleem, want er is zelfs snel glasvezelinternet aanwezig.

Jouw spullen veilig opgeslagen en 24/7 bereikbaar

En natuurlijk is er ook aan goede beveiliging gedacht. Zo werken met een geavanceerd toegangscontrolesysteem in de vorm van een keytag en mobiele app. Hiermee heb je 24.7 toegang tot jouw garagebox. Tevens is er sprake van continue camerabewaking en inbraakalarm. Daarnaast zijn er rookmelders aanwezig die in directe verbinding staan met de brandweercentrale. Een veilige gedachte.

Voordelen van een garagebox bij XLBox Nederland

Er zijn al heel wat kopers van garageboxen bij XLBox Nederland. Een deel daarvan verhuurt zijn garagebox en ervaart al de voordelen van een garagebox bij XLBox Nederland:

  • Reële kans op waardestijging
  • Solide waardevaste investering
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Bruto rendement van ruim 9%

Bovendien zijn garageboxen relatief onderhoudsvrij en zijn ze door veel vraag naar opslagruimte makkelijk verhandelbaar. Afgelopen jaar heeft XLBox Nederland bewezen dat je een mooi bruto rendement van ruim 9% kunt halen.

Welk soort ondernemers gebruiken een garagebox als werkplek?

Het soort ondernemers dat hun XLBox garagebox gebruikt als werkplek is heel divers. Van meubelmakers tot mensen die hout bewerken, van ondernemers die administratief voorwerk doen, tot bedrijven die bestellingen inpakken. Van kleine ondernemers die aan auto’s sleutelen, tot ondernemers die zich bezig houden met elektrotechniek. Je leest het, de variatie is eindeloos. Je kunt wel stellen dat steeds meer ondernemers de luxe garagebox als werkplek ontdekken.
En wist je dat elke garagebox voorzien is van een eigen huisnummer en postadres? Professioneel, ook richting je klanten.

Garagebox werkplek

Formaat en locatie van jouw garagebox, ofwel werkplek

Onze XLBox Nederland garagebox complexen zijn gesitueerd op verschillende plekken in Nederland, waardoor er altijd wel een complex bij jou in de buurt is. Daarnaast heeft XLBox Nederland verschillende formaten garageboxen. Dus of je nu behoefte hebt aan een kleinere of juist aan een grotere ruimte, er is voor ieder wat wils! Klik hier om het aanbod XLBox garageboxen te bekijken en regel snel jouw nieuwe, betaalbare en professionele werkplek!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...