Het XLBlog

Een garagebox is dé oplossing voor een bedrijfsruimte

Een garagebox is een prima oplossing wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsruimte. Met een garagebox in een garagebox complex heb je een veilige, betaalbare en centraal gelegen opslagruimte voor je voorraad van je webshop of bedrijf. Elke garagebox heeft een apart huisnummer en een eigen brievenbus, zodat je jouw bedrijf kunt vestigen op dat adres.

Voordelen van een garagebox als bedrijfsruimte

De garageboxen van XLBox Nederland zijn uitstekend als bedrijfsruimte te gebruiken. De garageboxen zijn voorzien van:

  • LED verlichting en een dubbel stopcontact;
  • standaard elektrische deur;
  • hebben glasvezel Wifi;
  • zijn geïsoleerd en vorstvrij;
  • zijn 24/7 toegankelijk met je eigen keytag.
Garagebox als bedrijfsruimte

Gratis flex werkplek bij de huur van een XLBox garagebox

Naast de opslag van jouw spullen ben je misschien ook op zoek naar een rustige, veilige werkplek, op een centrale locatie die je alleen hoeft te huren als je hem nodig hebt. In onze compleet gerenoveerde XLBox Business Lounge kunt je terecht voor flex werkplekken. Alle XLBox-locaties zijn voorzien van flex werkplekken waar jij gebruik van kunt maken. Heb je even een stil plekje nodig om te werken achter jouw laptop? Trek je dan gerust even terug en maak gebruik van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge.

Een groot voordeel van het kopen of huren van een XLBox garagebox is dat je de garagebox kan combineren met een flex werkplek. Een uniek ‘work & store’ concept. Als eigenaar van een garagebox mag jij kosteloos gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business Lounge. De XLBox Business Lounge is voorzien van meerdere flex werkplekken, heerlijke koffie en razendsnel glasvezel internet.

Kan ik ook kantoorruimte huren?

Je kunt bij XL Box Nederland moderne gerenoveerde kantoorkamers huren. De XL Business Lounge in Zoetermeer is naast de flex werkplekken ook voorzien van gerenoveerde kantoorruimtes met eigen temperatuurregeling en airco. Zoek je voor langere tijd een mooie werkplek met wat meer privacy op een A-locatie? Huur dan één van onze fraaie kantoorruimtes. Net als in de XLBox Business Lounge beschik je over razendsnel glasvezel internet (WiFi), Barista Quality’ koffie en gescheiden dames- en herentoiletten.

Ben je op zoek naar een veilige en betaalbare bedrijfsruimte? Of zoek je een werkruimte voor korte of lange termijn met supersnel glasvezel internet en goede koffie?

XLBox Nederland is dé oplossing! Neem nu contact met ons op.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...