Het XLBlog

Een garagebox kopen om te beleggen

Beleggen in garageboxen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je in vastgoed wil beleggen. Toch is het een zeer toegankelijke manier om je spaargeld te investeren en je vermogen te laten groeien.

Wist je dat een garagebox, naast dat het de ideale plek is om je spulletjes op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je bus, motor of auto te stallen of als extra berging te gebruiken zich ook uitstekend laat lenen als beleggingsobject?

Veilig beleggen in vastgoed

Wil je veilig beleggen in vastgoed met gemiddeld 8% rendement? Dan is het investeren in garageboxen een zeer goede keuze. Door het toenemende aantal ZZP-ers blijft de vraag naar opslag- en werkruimte toenemen. De boxen zijn gewild en voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo is jouw garagebox snel verhuurd en kun je profiteren van het rendement op je belegging. Verwacht wordt dat de vraag ernaar alleen maar groter zal worden. Interessant dus voor bedrijven én particulieren die met hun spaargeld willen investeren of beleggen met weinig risico.

Rendement

De opslagruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende formaten. Door de vraag naar dit soort garageboxen is deze vorm van vastgoed heel waardevast. Bij aankoop van de garagebox wordt deze jouw eigendom. Dit eigendom ligt vast in het kadaster. Je bent volledig eigenaar, dus je kunt op elk gewenst moment besluiten tot verkoop over te gaan.

Een garagebox kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik als belegging.

  • Jouw eigen garagebox!
  • Solide waardevaste investering
  • Een reële kans op waardestijging
  • Een mooie rendement van gemiddeld 8% bij verhuur

Is een garagebox interessant om te verhuren?

Jazeker! Behalve een stuk vastgoed waarin je belegt, is een garagebox ook een middel om je vermogen te laten groeien door verhuur. Met de huidige rente bij de banken (0%) is je rendement nul. Andere beleggingen zoals in aandelen zijn een stuk onzekerder dan beleggen in garageboxen. Met het verhuren van je garagebox haal je een mooi bruto rendement van 8% op jaarbasis. Vaak kun je voor een klein bedrag de verhuur overlaten aan het garageboxen complex waar jij je garagebox hebt gekocht. Daarbij zijn garageboxen waardevast, makkelijk verhandelbaar en relatief onderhoudsvrij. Kortom, een ideale belegging!

“Een garagebox kopen voor de verhuur is een solide, waardevaste investering en levert een hoog rendement op.”

Waarom zou je beleggen in garageboxen van XLBox Nederland?

Laten we gewoon eerlijk zijn: het levert je simpelweg 8% rendement op per jaar. Naast dit voordeel heb je als eigenaar van een garagebox ook het mooie vooruitzicht dat een garagebox in waarde zal toenemen door inflatie.
Nu denk je misschien “hoe ga ik dat allemaal regelen en structureren?” Daar hebben we bij XLBox Nederland over nagedacht. Wij regelen alles rondom de verhuur van jouw beleggingsobject.

Kwaliteitsgarageboxen

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen. Alle garageboxen zijn voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur, degelijke 10cm dikke tussenwanden, 24/7 toezicht met camerabewaking, elke unit heeft LED verlichting, dubbel stopcontact, rookmelder en een tussenmeter. Waar voor je (spaar)geld dus!

Interesse in het kopen van een garagebox? Zoek en vind de perfecte garagebox die past bij jouw wensen en budget bij XLBox Nederland.

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...