Het XLBlog

Eerste stap realisatie garagebox complex XLBox in Gouda

XLBox Nederland start eind 2021 met de bouw van een nieuw garagebox complex aan de Stavorenweg 6 in Gouda. Inmiddels is de sloop van het bestaande kantoorpand op deze toplocatie afgerond.

Ontdek de voordelen en de mogelijkheden van een garagebox van XLBox Nederland in Gouda.

Optimale bereikbaarheid

Op het bedrijventerrein Goudse Poort in Gouda bouwt XLBox Nederland 170 drive-in garageboxen van 10-48m2. De locatie aan de Stavorenweg 6 in Gouda ligt zeer centraal want dichtbij het centrum an Gouda en de op- en afrit van de snelweg A12. Daarmee is dit nieuwste garagebox complex van XLBox Nederland optimaal bereikbaar. De bouw zal eind 2021 starten en wordt naar verwachting volgend jaar zomer opgeleverd.

Ruim opgezette etages

Het garagebox complex zal dan bestaan uit 170 garageboxen die worden verdeeld over de 3 ruim opgezette etages. Uniek is dat elke garagebox, dus ook op de etages, gewoon met de auto (met aanhanger) of motor bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

Net als alle garagebox complexen van XLBox Nederland zijn ook de garageboxen in Gouda onder andere voorzien van

 • Een geïsoleerde vorstvrije bedrijfshal
 • Standaard elektrische deuren
 • 24/7 toegang
 • Stopcontacten
 • LED verlichting
 • Een geavanceerd toegangscontrolesysteem (kentekenherkenning)
 • Optimale beveiliging door camerabewaking
XLBox Gouda sloop

Garagebox: vastgoed voor beginners

Door de lage rente is beleggen in vastgoed een aantrekkelijk alternatief met een hoger rendement dan de spaarrekening. Die investering kan via een vastgoedfonds, door aandelen aan te schaffen in vastgoedbedrijven of door zelf vastgoed aan te schaffen. De laatste is de meest directe vorm van beleggen in vastgoed en spreekt veel beginnende beleggers het meeste aan. Je investeert door simpelweg een appartement, woning of garagebox te kopen. Het rendement is de huuropbrengst.

Een belangrijk voordeel van beleggen in vastgoed is de mogelijke waardestijging van het pand. Daarnaast zijn huurinkomsten onbelast als het vastgoed in box 3 valt. Maar ook deze manier van beleggen heeft risico’s. Leegstand is waarschijnlijk het grootste risico. Je ontvangt dan namelijk geen inkomsten, maar maakt wel kosten. Denk aan gemeentelijke belastingen, een bijdrage voor de Vereniging Van Eigenaren.

Garagebox voor camper

Een camper is een waardevol bezit. Veel mensen gebruiken een deel van het jaar de camper; het andere deel (meestal de wintermaanden) staat hij in een stalling. Het garageboxen complex in Gouda zal ook geschikt zijn voor het stallen van campers waar ze vorstvrij en optimaal beveiligd kunnen overwinteren. Camper nodig? Met het geavanceerde toegangscontrolesysteem kun je op elk gewenst moment je camper ophalen.

Flex werkplekken

Wanneer jij een garagebox koopt bij XLBox Nederland in Gouda, kun je kosteloos gebruik maken van de flex werkplekken in de XLBox Business lounge. Een uniek ‘work & store’ concept waarbij je opslagruimte en een werkplek kan combineren. Er is razendsnel glasvezel internet, heerlijke koffie en er zijn gescheiden dames/heren toiletten aanwezig. Een ideale combinatie als je naast opslagruimte ook een rustige werkruimte zoekt om bijvoorbeeld jouw administratie te doen.

Blijf op de hoogte

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het kopen van een garagebox in Gouda? Download de brochure voor uitgebreide informatie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.  XLBox Gouda garageboxen

  Wat klanten zeggen over XLBox

  Boyd Poulus

  Eigenaar QuickOnline B.V.
  “Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

  Rick van der Heiden

  Investeerder
  “Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

  Jac Ellens

  Belegger
  "XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

  Niels Vreugdenhil

  Ondernemer
  "De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

  Geoffrey den Oude

  Verzamelaar oldtimers
  "Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

  Frans Koolman

  Motorrijder
  "Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...