XLBox Nederland start in augustus van dit jaar met de bouw van een nieuw garagebox complex aan de Stuwweg te Lelystad. Een ideale locatie die zowel dicht bij het centrum van Lelystad als bij de snelweg ligt. XLBox Lelystad zal bestaan uit 199 garageboxen (van 10-50m2) en 15 bedrijfsunits verdeeld over twee bouwlagen. We verwachten dat XLBox Lelystad wordt opgeleverd in het 2e kwartaal van komend jaar.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox kopen in Lelystad

Wil jij een garagebox kopen in Lelystad voor zakelijk gebruik? Overweeg dan een nieuwe garagebox van XLBox Nederland. Je kunt een garagebox gebruiken om kleine of grote spullen in op te slaan. Daarnaast is het kopen van een garagebox een goede waardevaste investering! Het verhuren van een garagebox kan namelijk een aantrekkelijk rendement opleveren.

De unieke garageboxen van XLBox Nederland zijn – ongeacht de etage – comfortabel bereikbaar met de auto, motor of bus. XLBox Nederland heeft namelijk een uniek drive-in concept waarbij je via ruime 6m brede betonnen hellingbanen bij elke garagebox voor kunt rijden. Ideaal, want zo is jouw garagebox dus 24/7  goed bereikbaar en sta je droog tijdens het laden en lossen.

Nieuwsgierig? Ontvang meer informatie over een garagebox kopen in Lelystad of schrijf je direct in.

XLBox Lelystad garageboxen

Download de brochure en kom alles te weten over onze garageboxen bij XLBox Lelystad

  Koop een garagebox bij XLBox Lelystad

  XLBox Lelystad garageboxen en bedrijfsunits

  Op bedrijventerrein Noordersluis, heeft  XLBox Nederland  een complex gebouwd met 199 drive-in garageboxen van 10-50m2 en 15 bedrijfsunits vanaf 96m2. De locatie aan de Stuwweg 9 in Lelystad heeft een optimale bereikbaarheid, dicht bij de snelweg. De afstand naar het centrum is slechts 5 minuten.

  Uniek is dat elke garagebox, dus ook op de etages, gewoon met de auto (eventueel met aanhanger)of motor bereikbaar is. Wel zo gemakkelijk!

   

  Waarom een garagebox kopen in Lelystad bij XLBox Nederland?

  • Betonnen vloeren en hellingbanen (6m breed)
  • Alle units bereikbaar per auto (ook op de etages)
  • 24/7 toegang tot jouw garagebox met je persoonlijke keytag
  • Geïsoleerd vorstvrij bedrijfscomplex
  • Standaard elektrische kwaliteitsdeuren van Hörmann (smartphone/handzender)
  • Stopcontacten
  • LED verlichting
  • Geavanceerd toegangscontrolesysteem (keytag)
  • Vorstvrij
  • Mechanische ventilatie
  • Brandmeldinstallatie cf. brandvoorschriften brandweer
  • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
  • Eigen huisnummer en brievenbus voor KVK inschrijving
  Opslag webshop brede hellingsbanen

  XLBox Lelystad

  Flex werkplekken in Lelystad bij XLBox Nederland

  Alle garageboxen bij XLBox Lelystad zijn bereikbaar per auto (ook op de etages).

  Vorstvrij complex

  Duurzaam complex door zonnepanelen op het dak.

  24/7 toegankelijk

  24/7 camerabewaking

  Meer informatie over het kopen van een garagebox in Lelystad

  Download de brochure voor de plattegronden en andere uitgebreide informatie over de aankoop van een garagebox bij XLBox Lelystad.

   Wees slim en verhuur jouw garagebox in Lelystad

   Garagebox verhuren

   Op zoek naar een manier om je spaargeld optimaal te laten renderen in deze tijden van negatieve spaarrente? Als eigenaar van een garagebox kun je ervoor kiezen om jouw garagebox te verhuren. Goede opslagruimte is nu eenmaal schaars in Nederland en garageboxen zijn erg gewild. Dat maakt een garagebox een goede waardevaste investering. Hoe het werkt? Via de website van XLBox Nederland melden potentiële huurders zich om jouw garagebox te huren. Natuurlijk mag je jouw garagebox ook zelf verhuren. Je kunt ervoor kiezen om alles wat bij het verhuren van je garagebox komt kijken zelf te regelen, of niet!

   Indien gewenst kan XLBox Nederland alles voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan de verhuur en het financiële- en technische beheer van jouw garagebox. Ben jij straks eigenaar van een XLBox Nederland garagebox in Lelystad? Schrijf je vandaag nog in en kies als één van de eersten jouw ideale garagebox.

   Een kijkje in een XLBox complex

   Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.

   Koop je eigen garagebox in Lelystad bij XLBox Nederland

   Een garagebox bij XLBox is bij uitstek de ideale plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te oefenen, je auto, motor, of camper te stallen of  gewoon als extra berging voor je inboedel. Voor al deze toepassingen is een garagebox van XLBox Nederland uitermate geschikt.

   Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het kopen van een garagebox in Lelystad? Meer informatie lees je door de brochure te downloaden.