Het XLBlog

Innovatie en automatisering voor een veilige garagebox

Zoek je een veilige opslagruimte voor je voorraad, je hobby, je bedrijf of webshop? Of zoek je juist een stalling voor je auto of motor? In alle gevallen wil je natuurlijk dat innovatieve oplossingen jouw spullen beschermen tegen inbraak en weersinvloeden. XLBox Nederland gebruikt de nieuwste technieken om volledig te automatiseren om die veiligheid te bieden.

Automatische sectionaaldeur

De garageboxen van XLBox Nederland zijn standaard voorzien van een elektrische deur van Hörmann die je volledige geautomatiseerd kunt openen en sluiten via handzender of app. Deze sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als je de deur opent, waardoor je de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Een innovatieve oplossing als je bijvoorbeeld veel (opslag)ruimte nodig hebt. Als koper van een garagebox van XLBox Nederland krijg je 10 jaar garantie op de elektrische deur van Hörmann en 5 jaar garantie op de motor. Daarnaast krijg je ook nog 2 jaar garantie op de montage van de deur. Veilig idee, toch?

Daarnaast is het ook een van de meest veilige garagedeuren omdat ze standaard zijn uitgevoerd met een elektrische bediening. Dat is bij XLBox Nederland het geval. De innovatieve garagedeur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Een betere geïsoleerde garagedeur is er momenteel niet op de markt. Zo houd je kou en warmte buiten en dat is wel zo fijn voor jou en jouw spullen.

Garagebox als bedrijfsruimte

Duurzaam door innovatie

Ook op het gebied van duurzaamheid heeft een garagebox van XLBox Nederland gebruik gemaakt van innovatie die onze ecologische voetafdruk verkleinen. Behalve de dubbelwandig geïsoleerde garagedeur is ook de bedrijfshal waar de garageboxen in gebouwd zijn zeer goed geïsoleerd, met een RC waarde van 6,0. Alle garageboxen zijn zeer degelijk gebouwd met tussenwanden van 10cm dik. Het garagebox complex is verder voorzien van tientallen zonnepanelen. Het complex heeft namelijk een plat dak wat meer energie oplevert dan zonnepanelen op een schuin dak. Ideaal dus om deze duurzame energie op te wekken. Mede door de tientallen zonnepanelen die XLBox Nederland op het dak heeft liggen, is het pand energieneutraal. Je huurt of koopt bij XLBox Nederland dus een ‘groene’, duurzame garagebox. En hadden we al verteld dat alle garageboxen zijn voorzien van LED verlichting?

Geautomatiseerde beveiliging

XLBox Nederland heeft nog meer innovatieve veiligheidsoplossingen door middel van automatiseren. Zo is er een innovatief keytag toegangscontrolesysteem, een brandmeldinstallatie conform de brandvoorschriften van de brandweer en is het complex voorzien van 24/7 camerabeveiliging. Thuis op de bank kun je jouw garagebox in de gaten houden via een link op je smartphone naar de camera’s in het complex. Optioneel kun je een alarm in jouw garagebox laten plaatsen evenals een infrarood heater.

Op zoek naar een veilige garagebox?

De nieuwste technieken om volledig te automatiseren helpen om die veiligheid te bieden. Bovendien zijn alle garageboxen van XLBox Nederland indoor en met de auto bereikbaar. Het garagebox complex wordt elektrisch verwarmd tot 8 graden Celsius en is dus vorstvrij. XLBox Nederland biedt een veilige plek voor je spulletjes, hobby of werk met behulp van innovatieve en duurzame oplossingen.

Kijk hier voor een veilige, duurzame én betaalbare garagebox!

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...