XLBox Nederland blijft maar uitbreiden. De bouw van het nieuwe garagebox complex van XLBox Rotterdam start begin 2024 en zal naar verwachting in het 4e kwartaal van 2024 opgeleverd worden. Garagebox huren in Rotterdam? Wacht niet te lang, voor je het weet is alles weg.

 • 24/7 Toegang met keytag

 • Indoor vorstvrij complex

 • Cameratoezicht

 • Flex werkplekken

 • A-locatie

 • Alles online regelen

Een eigen garagebox huren in Rotterdam?

Wil je een garagebox huren in Rotterdam? XLBox Nederland heeft de perfecte oplossing. Op bedrijventerrein Spaanse Polder vind je een garagebox complex op korte afstand van de A13, A20 en het centrum van Rotterdam.

Je kunt garageboxen in verschillende formaten en vormen huren. Zoek je een kleine garagebox of juist een langwerpige, diepe garagebox? Bij ons is het allemaal mogelijk. De afmetingen variëren van 10 tot 70 m2. Het kan niet anders of jouw ideale opslagruimte zit daar bij.

De garageboxen zijn verdeeld over 4 bouwlagen en ze zijn allemaal uitstekend bereikbaar met de auto (met of zonder aanhangwagen), motor of bestelauto via 6m brede betonnen rijbanen en hellingbanen. Parkeer de auto direct voor de deur van jouw eigen garagebox in Rotterdam.

Garagebox huren in Rotterdam - XLBox Rotterdam

Garagebox huren in Rotterdam

Op bedrijventerrein Spaanse Polder heeft XLBox Nederland 220 drive-in garageboxen gerealiseerd. Zoals al onze locaties ligt ook dit complex op zeer korte afstand van diverse uitvalswegen. Ook het centrum van Rotterdam is dichtbij. Uniek is dat elke garagebox, dus ook op de etages, gewoon met de auto, bestelwagen en motor uitstekend bereikbaar is. Je parkeert eenvoudig voor de deur van je eigen opslagruimte en kunt altijd droog in- en uitladen. Wel zo gemakkelijk!

Het afwerkingsniveau is, zoals je gewend bent van XLBox Nederland, hoog. Je kunt niet alleen je spullen droog en gegarandeerd vorstvrij opslaan, ook aan veiligheid en brandveiligheid is veel aandacht besteed. Er is een geavanceerd toegangscontrole systeem met persoonlijke inlogcodes, elke garagebox is voorzien van een rookmelder verbonden met de brandmeldinstallatie en er is 24/7 binnen en buiten camerabeveiliging (die je op afstand op je smartphone kunt bekijken).

Waarom een garagebox huren in Rotterdam bij XLBox Nederland?

 • Nabij de A13, A20 en het centrum van Rotterdam
 • 24/7 Toegang met je persoonlijke keytag
 • Geïsoleerde vorstvrije bedrijfshal
 • Standaard elektrische roldeur
 • Parkeren voor je eigen garagebox
 • Stopcontacten, LED verlichting met bewegingsmelder
 • 6 Meter brede hellingbanen
 • Brandmeldinstallatie conform brandvoorschriften brandweer
 • Optimale beveiliging door 24/7 camerabewaking
 • Eigen huisnummer en brievenbus voor KVK inschrijving
 • Gratis flex werkplekken
Garagebox en hellingbaan

XLBox Rotterdam

Flex werkplekken in Rotterdam bij XLBox Nederland

Wanneer jij een garagebox huurt bij XLBox Nederland in Rotterdam, kun je gratis gebruik maken van een van de flex werkplekken in hetzelfde pand. De XLBox Business Lounge is ons unieke ‘work & store’ concept, zodat jij met alle gemak je opslagruimte en werkplek kan combineren. Heerlijke koffie, razendsnel glasvezel internet (WiFi), gescheiden dames/heren toiletten en een prettige ruimte zorgen ervoor dat jij je goed kunt concentreren als je bijvoorbeeld je administratie wilt doen.

Het gehele garagebox complex is trouwens voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi). Je kunt niet alleen in de XLBox Business Lounge, maar ook in jouw garagebox gebruik maken van het razendsnelle internet van XLBox Nederland.

Meer informatie over de het huren van een een garagebox in Rotterdam

Download de brochure voor uitgebreide informatie en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

  Garagebox te huur in Rotterdam

  Garagebox verhuren

  Een garagebox huren bij XLBox Rotterdam? Dan zijn er verschillende opties. De in totaal 220 garageboxen zijn er in een grootte van circa 10m2 tot 70m2. Van kleine garageboxen voor extra opslag of kleine voorraad, tot zeer grote garageboxen voor als je bijvoorbeeld graag aan een auto sleutelt en verschillende formaten daar tussenin.

  Heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de eerste, tweede of derde verdieping? Voor elk type garagebox zijn er huur mogelijkheden. En hoe hoger de verdieping, hoe voordeliger het wordt.

  Met 2 minuten ben je op de snelweg (A13 of de A20) en met 5 minuten sta je in het centrum van Rotterdam. Uiteraard heb je 24/7 beveiligde toegang, dus je kunt gebruiken maken van jouw garagebox wanneer jij dat wilt.

  Een kijkje in een XLBox complex

  Bekijk onze bedrijfsvideo om een goede indruk te krijgen van het XLBox Nederland concept.

  Huur je eigen garagebox in Rotterdam bij XLBox Nederland

  Een garagebox bij XLBox Nederland is bij uitstek de perfecte plek om jouw spullen of producten op te slaan, je voorraad te stallen, je hobby uit te voeren, je auto, oldtimer of motor te stallen of als gewoon als extra berging voor inboedel. Een garagebox van XLBox Nederland is uitermate veelzijdig.

  Wil je uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor het huren van een garagebox in Rotterdam? Meer informatie lees je door de brochure te downloaden.