Het XLBlog

Koop of huur een duurzame garagebox met zonnepanelen

XLBox Nederland verhuurt en verkoopt duurzame garageboxen waar jij je spullen veilig kunt opslaan.

Duurzaam ondernemen is een hot topic. Zowel consumenten als bedrijven zijn zich bewust van hun footprint: de vervuiling, klimaatverandering en uitstervende diersoorten waar zij (mede) verantwoordelijk voor zijn. XLBox Nederland vindt duurzaamheid belangrijk. Ons garageboxen complex is dan ook voorzien van zonnepanelen, LED verlichting en zeer goede isolatie. XLBox Nederland verhuurt en verkoopt duurzame garageboxen waar jij je spullen veilig op kunt slaan.

Zonnepanelen

Het garagebox complex is voorzien van tientallen zonnepanelen. Het complex heeft namelijk een plat dak wat meer energie oplevert dan zonnepanelen op een schuin dak. Ideaal dus om deze duurzame energie op te wekken. Door het platte dak, kunnen de zonnepanelen in een optimale hoek richting de zon geplaatst worden voor een zo groot mogelijke opbrengst. Mede door de tientallen zonnepanelen die XLBox Nederland op het dak heeft liggen, is het pand energie neutraal. Je huurt of koopt bij XLBox Nederland dus een ‘groene’, duurzame garagebox.

DUURZAME GARAGEBOX MET ZONNEPANELEN

LED verlichting

Naast zonnepanelen op het dak heeft XLBox Nederland LED verlichting in het hele pand. Zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de garageboxen zelf zijn allemaal voorzien van LED verlichting en een dubbel stopcontact. LED verlichting zet elektriciteit efficiënt om naar licht en is daarom de juiste keuze voor een duurzame garagebox. LED lampen verbruiken 80% tot 90% minder stroom dan een gloei- of halogeenlamp. Door dit lage verbruik stoot LED verlichting daarbij ook nog eens veel minder CO2 uit. Bovendien heeft LED verlichting een veel langere levensduur dan traditionele verlichting. Met het gebruik van LED verlichting zet XLBox Nederland een duurzame stap.

Goed geïsoleerd

Een goed geïsoleerde garagebox is een duurzame garagebox. Het garageboxen complex van XLBox Nederland is zeer goed geïsoleerd met een RC-waarde van maar liefst 6,1! Door deze isolatie in combinatie met de zonnepanelen op het dak zijn de gemeenschappelijke ruimtes van de XLBox locatie energie neutraal. Vooral in de wintermaanden zal er in een geïsoleerde garagebox complex aanzienlijk minder warmte -en dus energie- worden verspild. En dat is weer fijn voor mens en milieu.

Ben je op zoek naar een eigen garagebox of werkruimte?

Alle garageboxen van XLBox Nederland zijn indoor en op elke etage met de auto bereikbaar. Het garagebox complex wordt elektrisch verwarmd tot 8 graden Celsius en is dus vorstvrij. XLBox Nederland biedt een betrouwbare plek voor je spulletjes, hobby of werk waarbij ook aan duurzaamheid is gedacht.

Kijk hier voor jouw duurzame garagebox. Bovendien zijn de garageboxen bij XLBox Nederland veilig en betaalbaar!

Duurzame garageboxen

Wat klanten zeggen over XLBox

Boyd Poulus

Eigenaar QuickOnline B.V.
“Voor mij is dit een ideale investering voor de lange termijn. Het rendement is veel hoger dan geld op de bank.”

Rick van der Heiden

Investeerder
“Voor mij is het aankopen van een garagebox een goede investering op lange termijn. Ideaal omdat XLBox alle zorg voor het verhuren uit handen neemt.”

Jac Ellens

Belegger
"XL Box Zoetermeer gaat nog een stapje verder met een overkapte opslagplaats. Als je als aannemer spullen wilt inladen, sta je nooit in de regen of kou. Het grootste voordeel is dan natuurlijk dat je op elk moment op je...

Niels Vreugdenhil

Ondernemer
"De afgelopen drie jaar heb ik een garagebox gehuurd van 18 m2 en nu had ik de mogelijkheid om een opslag van 37 m2 aan te schaffen bij XLBOX Zoetermeer. De communicatie was goed en het plan ziet er mooi...

Geoffrey den Oude

Verzamelaar oldtimers
"Ik ga de box gebruiken voor mijn stalling van Amerikaanse oldtimers. Op deze manier kan ik de auto's kwijt op een praktische en veilige plaats. Daarnaast ga ik het gebruiken als opslag van reserve-onderdelen. De garageboxen hebben een goede ligging...

Frans Koolman

Motorrijder
"Ik rijd motor en ik ben niet in de gelegenheid om deze aan huis te stallen. Ik heb geen garage aan huis en mijn motor buiten neerzetten met een zeil eroverheen, dat vind ik geen optie. Vandaar dat ik een...