• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Je glimt van trots als je er alleen al aan denkt. Jouw oldtimer, caravan, boot of motor is jouw grote passie. Je vindt het niet alleen heerlijk om er mee te rijden of varen, je geniet er ook van om er over te praten. Jammer genoeg heb je er geen ruimte (meer) voor. Heb je er weleens aan gedacht om een garagebox te huren als stallingsruimte? Bij XLBox Nederland staat jouw voertuig veilig, droog en vorstvrij.

Stallingsruimte nodig? Huur een garagebox of bedrijfsunit!

Voor jouw voertuig is niks goed genoeg. Dat komt mooi uit, want bij XLBox Nederland zijn we zuinig op onze huurders en hun spullen. Zo hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze complexen hebben 24/7 camerabeveiliging en een alarmsysteem dat is aangesloten op de alarmcentrale. Via een app op je telefoon kun jij zelf alles in de gaten houden waar en wanneer je maar wil. Ook aan de brandveiligheid is gedacht en de complexen voldoen aan alle vereisten van de brandweer. Jouw oldtimer, motor, caravan of boot is bij ons in goede handen!

Je hebt 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot je garagebox met jouw eigen persoonlijke keytag. XLBox Nijmegen en XLBox Arnhem zijn allebei gelegen op steenworp afstand van diverse snelwegen. Als je even een ritje wil maken, dan ben je zo een eind op weg naar de mooiste bestemmingen. Ook het stadscentrum is praktisch om de hoek, dus even een terrasje pakken of cruisen met je cabrio? Ook daarvoor is je garagebox de ideale uitvalsbasis.

Verder worden de garageboxen gegarandeerd vorstvrij gehouden en hebben ze elk hun eigen energiemeter. Je betaalt zodoende alleen voor wat je zelf hebt verbruikt. De complexen zijn zeer ruim opgezet, zodat je altijd zonder problemen bij je eigen garagebox kunt komen of deze nu op de eerste verdieping of de bovenste gelegen is.

Een veilige en vorstvrije stallingsruimte

Stallingsruimte voor oldtimers

Stalling voor je oldtimer

Jaren heb je er voor moeten sparen en toen het je lukte om die geweldige oldtimer op de kop te tikken, was je als een kind zo blij. Nog altijd krijg je een grote glimlach als je alleen maar aan jouw mooie auto denkt. Maar helaas heb je de laatste jaren steeds meer spullen om je heen verzameld en ben je op een punt aangekomen, dat je ruimte te weinig hebt. Je wil echter wel een goede, veilige plaats voor jouw grote liefde op wielen. Een garagebox huren bij XLBox Nederland is dan een uitstekende optie.

Jouw oldtimer staat daar niet alleen droog en vorstvrij, je kunt je garagebox via de beveiligingscamera’s op een app altijd bekijken. Waar en wanneer je maar wilt. Zo weet je zeker dat hij op een veilige en vertrouwde plaats staat. Klaar voor de volgende rit.

Stalling voor je motor

Hij geeft je een gevoel van ongekende vrijheid en je gaat graag met hem op pad. Je trouwe motor! Maar wat als je eigenlijk geen ruimte meer hebt om hem overdekt te stallen? Verkopen dan maar? Als je een garagebox huurt bij XLBox Arnhem of XLBox Nijmegen, dan hoeft dat gelukkig niet. In een garagebox kun je hem makkelijk kwijt en heb je zelfs nog ruimte over om reserveonderdelen en seizoensspullen (zoals wintersportitems, tuinmeubelen en kerstversiering) neer te zetten.

Is het plotseling stralend weer en wil je even gaan rijden? Geen enkel probleem, want je kunt 24/7 bij je stalling. Verder liggen de complexen vlakbij verschillende snelwegen, dus waar je ook naar toe wil, je bent er zo.

Stallingsruimte voor motors
Stallingsruimte voor de winter

Stalling voor de winter

In de lente en zomermaanden kun je er geen genoeg van krijgen en maak je eindeloos veel gebruik van je scooter, boot of motor. Maar is dat in de herfst en winter een heel ander verhaal? Dan biedt het huren van een tijdelijke stallingsruimte de perfecte oplossing. Je kunt bij XLBox Nederland al terecht voor het huren voor een periode van 6 maanden. Dat is ideaal om de natte en koude periode te overbruggen.

Langer huren mag natuurlijk ook, wat jij wil. Je kunt er behalve je voertuig natuurlijk nog heel veel andere spullen in kwijt, in zo’n garagebox. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat er altijd wel eentje geschikt is voor alles wat niet meer in huis, op zolder of in de berging past.

Stalling voor al je andere voertuigen en spullen

Heb je een caravan waar je met veel plezier een paar weken per jaar de mooiste plekjes mee verkent? Of een aanhanger die handig is als je aan het klussen bent of vrienden helpt met verhuizen, maar die de rest van de tijd hopeloos in de weg staat? Ook dan is het huren van stallingsruimte bij XLBox Nederland een uitstekende oplossing.

Of het nu gaat om een caravan, camper, scooter, aanhangwagen of een paar elektrische fietsen, in een garagebox gebeurt er niks mee. Je hoeft niet meer bang te zijn dat een gezinslid per ongeluk een kras of een deukje veroorzaakt in het voorbij gaan of dat er één of andere onverlaat vernielingen aanricht als je je voertuig op de openbare weg laat staan. Ook diefstal is uitgesloten, wanneer je jouw voertuig in de stalling hebt staan. De complexen van XLBox Nederland zijn namelijk uitstekend beveiligd.

Stallingsruimte voor jou

Van alle gemakken voorzien

XLBox Arnhem en XLBox Nijmegen zijn voorzien van een grote hoeveelheid faciliteiten. Je vindt er openbare toiletten, gratis razendsnel internet en je hebt 24/7 toegang met een persoonlijke keytag. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van flex werkplekken, waar je bijvoorbeeld even je mail kunt checken onder het genot van een lekkere bak koffie (en jawel, ook die is gratis).

Als je op zoek bent naar een geschikte, veilige stallingsplaats, dan vind je die zeker bij XLBox Nederland.