Waarom kies je voor XLBox Nederland

Indoor Complex

Gunstige locatie

Werkplek combinatie

24/7 beveiligd

Verschillende formaten

Alles online regelen

Het eerste indoor garagebox complex in Nederland. Alle garageboxen op elke etage zijn met de auto bereikbaar.

De XLBox Nederland locaties zijn gunstig gelegen, dichtbij de snelweg en goed bereikbaar.

Jouw garagebox kan gecombineerd worden met een werkplek in onze business-lounge.

XLBox is voorzien van 24/7 camerabeveiliging, rookmelders en maakt gebruik van keytags.

Er zijn diverse formaten garageboxen beschikbaar, dus altijd een garagebox naar jouw wensen.

Binnenkort lanceren wij een systeem waarbij alles online geregeld kan worden.

Een XLBox garagebox

XLBox Nederland is de ideale plek om veilig je spullen op te slaan, je hobby uit te voeren of aan je auto te knutselen. Elke garagebox is voorzien van een overheaddeur, LED verlichting, een dubbel stopcontact, rookmelder die 24/7 in contact staat met een brandcentrale, tussenmeters en razendsnel glasvezel internet (WiFi). Daarnaast kun je ook gebruik maken van de openbare dames en heren toiletten en op een aantal locaties zijn er ook douches aanwezig.

Je kunt bij ons kiezen of je wilt huren of kopen. Zoek je simpelweg een betrouwbare plek om je spulletjes op te slaan, je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij XLBox Nederland aan het goede adres. Bij ons kun je een garagebox huren of kopen.

Het kopen van een garagebox kun je zien als een goede investering waarmee je een rendement van wel 9% kunt halen. Al onze garageboxen zijn te koop en je bent vrij om er zoveel te kopen als dat er beschikbaar zijn. Maar wees er snel bij, want het aantal beschikbare garageboxen voor de verkoop zijn schaars.

XLBox Nederland garageboxen

Blijft op de hoogte van de laatste XLBox Nederland ontwikkelingen

  XLBox staat voor kwaliteit

  Wij hechten enorm veel waarden aan jouw spullen en daarom besteden wij extra veel aandacht aan de kwaliteit van de garageboxen. Alle garageboxen zijn voorzien van 10cm geïsoleerd dik beton muren, er is 24/7 toezicht met camerabewaking en rookmelders. Veiligheid van de garageboxen en dus jouw spullen is een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. Daarnaast zijn onze garageboxen voorzien van een persoonlijke keytag waardoor alleen jij toegang hebt tot het complex en jouw garagebox.

  Daarnaast bieden wij naast de garageboxen ook flex werkplekken aan bij XLBox Nederland. De combinatie van de garageboxen en flex werkplekken draagt ook bij aan onze kwaliteit. Het is belangrijk dat je hier lekker kunt werken en daarom zijn deze werkplekken ook voorzien van razendsnel glasvezel internet (WiFi), heerlijke koffie, en toiletten zijn aanwezig.

  Bij XLBox kun je kiezen om een garagebox te huren of te kopen. Zoek je simpelweg een betrouwbare opslagruimte om jouw spullen op te slaan,  je hobby uit te voeren of aan het werk te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je het de aanschaf van een garagebox zien als een goede investering met bijna 9% rendement. Al onze garageboxen zijn te koop en je bent vrij om er zoveel te kopen als dat er beschikbaar zijn.

  Zoek je een garagebox voor jezelf? Of wil je garageboxen gaan verhuren? Alles is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

  Beleggen in vastgoed icoon

  9,0% Bruto rendement bij XLBox Nederland

  Een XLBox garagebox is een fantastische belegging. Koop één of meerdere garageboxen voor de verhuur en profiteer van een bruto rendement van maar liefst 9% op jaarbasis. XLBox kan je volledig ontzorgen door de verhuur en het beheer van A tot Z voor je te regelen.