• 24/7 Toegang met keytag

  • Indoor vorstvrij complex

  • Cameratoezicht

  • Flex werkplekken

  • A-locatie

  • Alles online regelen

Loopt je webshop zo lekker dat je niet meer weet waar je de voorraad moet laten? Is je opslag eigenlijk aan uitbreiden toe? Denk dan eens aan opslag webshop in een garagebox van XLBox Nederland. De garageboxen zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo is er altijd opslagruimte te vinden die aansluit op jouw wensen en eisen.

Je kunt jouw winkelvoorraad met een gerust hart opslaan in een garagebox van XLBox Nederland, want de garageboxen zijn goed beveiligd, geïsoleerd en voorzien van stroom. Daarnaast zijn alle garageboxen indoor en makkelijk bereikbaar met de auto of bestelbus. Je hoeft nooit meer in de regen jouw webshop voorraad aan te vullen.

Opslag webshop combineren met flex werkplek

Bij XLBox Nederland kun je niet alleen terecht voor opslagruimte, de complexen bieden nog meer faciliteiten die van pas komen voor webshopeigenaren zoals jij. Zo heeft elk garagebox complex een Business Lounge. De XLBox Business Lounge is voorzien van meerdere flex werkplekken, heerlijke koffie en razendsnel internet. De ideale combinatie om de opslag webshop, administratie en voorraad te beheren.

Verder kun je gebruik maken van de toiletten in de Business Lounge. En doordat het gehele gebouw voorzien is van glasvezel internet (WiFi) ontvang je orders ter plaatse en maak je ze direct verzendklaar vanuit jouw garagebox.

Garagebox flex werkplekken

Postadres webshop

Ook als je op zoekt bent naar een zakelijk vestigingsadres voor je webshop zit je goed bij XLBox Nederland. Elke garagebox beschikt namelijk over een apart postadres en een eigen brievenbus. Op deze manier is het mogelijk om je bedrijf te vestigen op het adres van je garagebox. Het grote voordeel hiervan is dat jouw zakelijke en privéadres gescheiden zijn.

Winkelvoorraad veilig opgeslagen

Opslag webshop garagebox

Alle garagebox complexen zijn voorzien van 24/7 camerabeveiliging. Als je wil, dan kun je jouw box thuis vanuit je luie stoel in de gaten houden. Je kunt namelijk via een link op je smartphone de beelden van de camera’s in het complex bekijken.

Verder kan de geavanceerde alarmcentrale 24/7 een doormelding naar de meldkamer geven. En indien je extra beveiliging nodig hebt voor de opslag webshop, dan kan er een extra alarm geïnstalleerd worden.

Ook over de brandveiligheid hoef je je geen zorgen te maken. De garageboxen zijn 60 minuten brandwerend en voorzien van een eigen rookmelder. Die rookmelder is verbonden met de brandmeldinstallatie. Uiteraard voldoet het gehele complex aan de brandvoorschriften van de Brandweer.

Goed bereikbare opslag voor je webshop

Centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse uitvalswegen, dat is waar jij op zoek naar bent voor de voorraadopslag van je webwinkel. Dat komt goed uit, want alle garagebox complexen van XLBox Nederland zijn gebouwd op een A-locatie. Zo hoef je nooit ver te rijden om bij je spullen te komen.

Het complex heeft trouwens geen storingsgevoelige autolift, maar ruim opgezette hellingsbanen om van etage naar etage te komen. Het hele garagebox complex heeft betonnen vloeren met brede hellingbanen. Die zijn zo ontworpen dat er een geleidelijke stijging is van 14%. Bij het begin en einde is de helling afgevlakt naar 7% zodat je zonder problemen de hellingbaan op komt. Zo kun je makkelijk met de auto of bestelbus jouw eigen opslag webshop bereiken.

Opslag webshop brede hellingsbanen

Unieke indoor opslag webshop

Uniek in de wereld van garageboxen: alle opslagruimtes zijn indoor. XLBox Nederland is namelijk het eerste drive-in garagebox complex van Nederland. Comfortabel en droog laden en lossen, dat is geen enkel probleem meer wanneer je kiest voor een garagebox van XLBox Nederland. Daarnaast zijn alle garageboxen goed geïsoleerd en zal het pand tot minimaal 9 graden Celsius worden verwarmd. Je kunt je hele voorraad dus vorstvrij opslaan.

Uitgebreide en moderne voorzieningen

Natuurlijk wil jij altijd toegang tot jouw spullen hebben en daarom heeft jouw garagebox een persoonlijke keytag. Met die keytag heb je gegarandeerd dag en nacht (24/7) toegang tot het complex en jouw garagebox.

Elke garagebox is voorzien van LED verlichting, een dubbel stopcontact en een eigen tussenmeter. Hierdoor betaal je alleen voor wat je zelf verbruikt. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Uiteraard staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij XLBox Nederland. Zo zijn de gemeenschappelijke ruimtes energie neutraal door tientallen zonnepanelen op het dak en zijn de garageboxen goed geïsoleerd.

Kies het formaat dat bij jouw webshop past

Hoeveel vierkante meters opslagruimte jij nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van welke en hoeveel voorraad jij in jouw garagebox wilt stallen. Bij XLBox Nederland bieden we daarom verschillende formaten garageboxen voor opslag webshop aan. Dus of je nu duizenden sokken of slechts een paar dozen met spullen kwijt wil, wij hebben altijd wel een formaat garagebox die aan jouw wensen voldoet.

Wat voor afmetingen je ook nodig hebt, alle garageboxen zijn voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur van Hörmann. De vrije doorrijhoogte van de ruimte is 250 cm en ook de breedte is 250 cm. Dat is meer dan genoeg ruimte om spullen van allerhande formaten in je opslagruimte te kunnen doen.

Investeren in een garagebox

Garageboxen beschikbaar op diverse locaties

Garagebox werkruimte

XLBox Nederland heeft momenteel vestigingen in Arnhem, Gouda, Lelystad, Nijmegen en Zoetermeer en zal in de nabije toekomst het aantal locaties uit gaan breiden. Is er nu nog geen garagebox complex voor opslag webshop bij jou in de buurt? Dikke kans dat er binnenkort wel opslagruimte beschikbaar komt. Hou de site in de gaten voor meer informatie.